צילום רחם - דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם - דחוף!!!
    מיכל
    26/04/2010

ד"ר טוגנדרייך שלום
    בת 28 ללא ילדים
    כל הבדיקות שלי ושל בעלי תקינות, למעט צילום הרחם שהראה כי בחצוצרה הימנית שלי יש חסימה פרוקסימלית.
    הבדיקה כאבה לי מאד וביקשתי להפסיקה לאחר מס' דק', הרופא שביצע אותה אמר לי, לאחר מכן, שאולי אם הייתי נותנת לו אפשרות הוא היה מצליח לשחרר את הצד הימיני ע"י הפעלת לחץ עם החומר הניגודי...
    מאז, מלווה אותי תחושה קשה שגרמתי לבדיקה להכשל ולא עשיתי את המקסימום
    קבעתי תור נוסף - הפעם אלייך - לצילום רחם בזמנהוף (אני מטופלת של הכללית, ומגיעה מהצפון)
    התור היחידי שנתנו לי הוא ל-31.5, כ-23 יום מתחילת המחזור המשוער
    שאלתי היא:
    1. האם ניתן איכשהו להקדים את התור אלייך? זה אומר שלא נוכל לקיים יחסים עד הבדיקה, ובנוסף נפספס חודש נוסף (כשאנחנו מנסים כבר 8 חוד')
    2. אני מעוניינת לבצע את הצילום תחת הרדמה או טשטוש - אני לא מוכנה לעבור שוב את מה שעברתי....האם יש אפשרות כזו בזמנהוף? אם לא, איפה כן אפשר לבצע את הצילום תחת הרדמה?
    3. האם גם דרך הכללית, במידה שאתה מזהה חסימה אתה מבצע צינתור? האם אתם ערוכים לביצוע צינתור במקום, במצב כזה?
    ראיתי שהצעת למישהי בפורום להמתין מס' חודשים ולנסות להכנס להריון במצב הנוכחי, אולם אני, באופן אישי, לא רוצה להמתין, לנסות ולהתאכזב כל חודש מחדש - אני רוצה להיות בטוחה שה-כ-ל תקין ואנחנו לא מנסים לשווא....
    תודה (וסליחה על אורך השאלה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם - דחוף!!!

הוספת תגובה

• ד"ר טוגנדרייך - אודה גם להתיחסותך

מיכל
    28/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר טוגנדרייך - אודה גם להתיחסותך

מיכל
    28/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יום ג בית חולים השרון פ"ת

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    28/04/2010

אם תגיעי לבית חולים השרון פ"ת ביום ג הקרוב אבצע לך
    עלייך להצטייד בטופס התחייבות (17)
    תגיעי ב 1000 עם סבלנות
    רחוב קק"ל 7 פ"ת קומת מרתף מכון הרנטגן
    ניתן לאלחש ניתן לטשטש ניתן בצע צנתור אם צריך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם

אדי
    06/05/2010

היי דפנה, מה שלומך?

רצית לשאול אם כבר עברת את הבדיקה ?

ואיך היה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו