צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך
    אלמונית
    04/05/2010

אני חברת מכבי.
    הרופא המטפל בי הפנה אותי לצילום רחם במכון של מכבי והמליץ לי לדרוש שד"ר טוגנדרייך יבצע את הבדיקה כי "על הבדיקות שלו אפשר לסמוך". מזה אני מבינה שאולי על בדיקות של אחרים אי אפשר לסמוך או אפשר לסמוך פחות. התקשרתי לקבוע תור במכבי לד"ר טוגנדרייך וקיבלתי תור ממש לא רלוונטי -יותר מחודש המתנה ולא בזמן המתאים מבחינת הווסת. החלטתי לבצע פרטי. פניתי לד"ר טוגנדרייך בפלאפון הפרטי שלו (מפורסם במדריך הרופאים של מכבי)- ונעניתי שבגלל שאני חברת מכבי הוא מנוע מלבצע לי את הבדיקה באופן פרטי. יוצא שאני נענשת פעמיים על היותי חברת מכבי (קופה שעד היום הייתי מאד מרוצה ממנה). פעם אחת אין תור ופעם שניה לא מסכימים לקבל אותי בגלל שאני במכבי. סליחה על הטרחנות במכתב אבל אני מבקשת מאד התיחסות מד"ר טוגנדרייך עצמו אצלו אני רוצה לבצע את הבדיקה.
    איך אוכל בכ"ז שאתה תבצע לי בזמן קרוב ובזמן מתאים מבחינת הווסת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צילום

פרופ' ראול אורביטו
    05/05/2010

שאלות אישיות לד''ר דניאל טוגנדרייך
    נא לפנות למרפאתו ברח' בן גוריון 183 גבעתיים
    050-5621467
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לבצע במכבי וגם באסותא

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    05/05/2010

צר לי שזאת תחושתך. יש לי סיבות להאמין שדווקא מכבי מצטיינת בתודעת שרות ונציגיה עושים כמיטב יכולתם.
    אני מבצע צילומי רחם עבור קופת חולים מכבי וגם עבור בי"ח אסותא ת"א. כמובן שאין מניעה להרשם לבדיקה אצלי במכבי או באסותא כל אחת לפי בחירתה. יחד עם זאת כשמטופלת פונה אלי כרופא מכבי ומבקשת בדיקה הכלולה בסל השרותים אני מחוייב להציע לה לבצע את הבדיקה בקופה וללא תשלום.
    כשמטופלת קובעת בדיקה אלי באסותא אין מניעה שאבצע לה הבדיקה. כמובן שבי"ח אסותא גובה עבור בדיקות שאני מבצע ע"פ תעריפי "רפואה פרטית" והבדיקה אינה זולה.
    אני שמח לספר לקוראי הפורום שהציוד במכבי מעולה הצוות מקצועי ואין סיבה אמיתית לפנות לרפואה הפרטית בבדיקה זו.
    למתענינות מקופ"ח כללית - בקרוב יחודש השרות במכון הרנטגן הרצל 34 ר"ג שעבר שיפוץ מקיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו