מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צינתור חצוצרה סתומהשני11/05/2010
היי הייתי בצילום רחם אצל דוקטור טוגנדרייך היום והוא מצא שבחצוצרה הימנית יש חסימה קריבינית מה זה אומר?
הוא אמר שהוא יכול לפתוח את זה וביצע צנתור זה כאב אבל לא נורא רציתי לדעת אם זאת הסיבה שלא הצלחתי להיכנס להריון כבר שנה ואם אחרי כזה דבר צריך הפריות או משהו כזה אני ממש לא מבינה בדברים האלה אני בת 23 לפני שנה עברתי הפלה כי לעובר לא היה דופק אמרו לי שזה נפוץ אבל עכשיו אני דואגת מאיפה בא לי כל הדברים האלה מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
שני11/05/2010סורי על ריבוי השאלות אבל רציתי לדעת אני משתמשת בבדיקות הבייתיות האלה לגילוי הביוץ ולא היה ביוץ לפי מה שראיתי בחודשים האחרונים זה קשור לחצוצרה הסתומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קשור
ד``ר דניאל טוגנדרייך12/05/2010העדר ביוץ מחייב טיפול. יתכן ואינך בודקת בזמן הנכון ויתכן וקיימת בעיה.
פני למומחה פריון שיקבע אם את זקוקה לגרימת ביוץ.(ע"י תרופות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרה שנפתחה
ד``ר דניאל טוגנדרייך12/05/2010פתיחת חצוצרה בצנתור משפרת הסיכוי להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)