תודות ואהבה לד"ר טוגנדרייך.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודות ואהבה לד"ר טוגנדרייך.
    אלמונית
    13/05/2010

לפני 3 חודשים שכבתי על שולחן קשה וקר במקום שנקרא "מכבי השלום".
    בחדר החשוך רופא לא מוכר התקין לי כל מני קונסטרוקציות שם למטה.
    אח"כ הוא קם (גבוה נורא הטוגדרייך הזה) - ניגש לצד של הפנים שלי ואמר לי: תראי שני הצדדים חסומים. אם יש לך קצת אומץ ויכולת לשאת כאב - אפשרי לי -ואנסה לפתוח.
    הסכמתי וזה הלך ככה: כואב מאד בבטן מימין והרופא אומר - ימין פתוח. כואב מאד בבטן משמאל והרופא אומר -שמאל פתוח. כאב לשנייה בכל צד ואח"כ תחושת חולשה.
    לפני שיצאתי שאלתי את ד"ר טוגנדרייך מתי אפשר יחסי מין? והוא אנה -"מה שיותר מהר" שמעתי לו - מאז לא קיבלתי ווסת (ואני כבר מנסה שנתיים). היום לאחר שיצאתי מבדיקת שקיפות עורפית והכל תקין החלטתי להודות גם בפורום וגם בדרכים אחרות.
    ד"ר טוגנדרייך אתה גדול ותודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא צנתור

אילנה
    13/05/2010

אני בטיפול פריון אצל פרופסור פרידלנדר במאוחדת. הוא בעצמו בצע לי צילום רחם ומצא ששתי החצוצרות סתומות. העלתי בפניו את האופציה של צנתור אבל הוא ממליץ הפריית מבחנה ואמר שאינו ממליץ צנתור וזה בזבוז זמן.אני מבינה שפתיחה של חצוצרות זה שם אחר לצנתור.
    בכל הפורומים אני קוראת על הצלחות בצנתור. אודה על חוות דעת פרופסור אורבייטו בנושא.
    אני בת 32 ואם לאחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופאים שונים דעות שונות

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    14/05/2010

הפרייה חוץ גופית היא טיפול עם שיעורי הצלחה גבוהים מאד ובמיוחד כשהסיבה לעקרות היא חסימה חצוצרתית-שכן אז בד"כ שאר המערכות עובדות כהלכה (ביוץ וזרע). בישראל עלות הטיפול בד"כ משולמת ע"י קופת החולים כך שמדובר בטיפול "זול" מנקודת ראות של המטופלת.
    יחד עם זאת אני מניח שרב הזוגות מעדיפים התעברות טבעית הממתאפשרת לאחר שפותחים חצוצרות סתומות. שיעור ההריונות אחרי פתיחה בצנתור נע בין 60% ל 80% לפי דיווחים שונים בספרות הרפואית.
    גם צנתור חצוצרות הוא טיפול "בסל בריאות" וממומן ע"י קופות החולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינטור

פרופ' ראול אורביטו
    17/05/2010

בחסימה קריבנית דו-צדדית אופציות הצינטור רלבנטית
    אם כי- הבחירה בין IVF לצינטור נתונה לשיקול דעתו של הרופא המטפל המכיר את בעיתך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ובהצלחה

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    14/05/2010

אני כמובן מודע לשפע המידע בספרות הרפואית על כך שצנתור חצוצרות הוא טיפול הבחירה בחסימות חצוצרתיות הקרובות לרחם. אני גם יודע ששיעור ההריונות לאחר צנתור אצלי משתווה להצלחות בשאר העולם. נעים תמיד לקבל מחמאות ותודה שעדכנת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו