מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודות ואהבה לד"ר טוגנדרייך.אלמונית13/05/2010
לפני 3 חודשים שכבתי על שולחן קשה וקר במקום שנקרא "מכבי השלום".
בחדר החשוך רופא לא מוכר התקין לי כל מני קונסטרוקציות שם למטה.
אח"כ הוא קם (גבוה נורא הטוגדרייך הזה) - ניגש לצד של הפנים שלי ואמר לי: תראי שני הצדדים חסומים. אם יש לך קצת אומץ ויכולת לשאת כאב - אפשרי לי -ואנסה לפתוח.
הסכמתי וזה הלך ככה: כואב מאד בבטן מימין והרופא אומר - ימין פתוח. כואב מאד בבטן משמאל והרופא אומר -שמאל פתוח. כאב לשנייה בכל צד ואח"כ תחושת חולשה.
לפני שיצאתי שאלתי את ד"ר טוגנדרייך מתי אפשר יחסי מין? והוא אנה -"מה שיותר מהר" שמעתי לו - מאז לא קיבלתי ווסת (ואני כבר מנסה שנתיים). היום לאחר שיצאתי מבדיקת שקיפות עורפית והכל תקין החלטתי להודות גם בפורום וגם בדרכים אחרות.
ד"ר טוגנדרייך אתה גדול ותודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא צנתור
אילנה13/05/2010אני בטיפול פריון אצל פרופסור פרידלנדר במאוחדת. הוא בעצמו בצע לי צילום רחם ומצא ששתי החצוצרות סתומות. העלתי בפניו את האופציה של צנתור אבל הוא ממליץ הפריית מבחנה ואמר שאינו ממליץ צנתור וזה בזבוז זמן.אני מבינה שפתיחה של חצוצרות זה שם אחר לצנתור.
בכל הפורומים אני קוראת על הצלחות בצנתור. אודה על חוות דעת פרופסור אורבייטו בנושא.
אני בת 32 ואם לאחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים שונים דעות שונות
ד``ר דניאל טוגנדרייך14/05/2010הפרייה חוץ גופית היא טיפול עם שיעורי הצלחה גבוהים מאד ובמיוחד כשהסיבה לעקרות היא חסימה חצוצרתית-שכן אז בד"כ שאר המערכות עובדות כהלכה (ביוץ וזרע). בישראל עלות הטיפול בד"כ משולמת ע"י קופת החולים כך שמדובר בטיפול "זול" מנקודת ראות של המטופלת.
יחד עם זאת אני מניח שרב הזוגות מעדיפים התעברות טבעית הממתאפשרת לאחר שפותחים חצוצרות סתומות. שיעור ההריונות אחרי פתיחה בצנתור נע בין 60% ל 80% לפי דיווחים שונים בספרות הרפואית.
גם צנתור חצוצרות הוא טיפול "בסל בריאות" וממומן ע"י קופות החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינטור
פרופ' ראול אורביטו17/05/2010בחסימה קריבנית דו-צדדית אופציות הצינטור רלבנטית
אם כי- הבחירה בין IVF לצינטור נתונה לשיקול דעתו של הרופא המטפל המכיר את בעיתך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהצלחה
ד``ר דניאל טוגנדרייך14/05/2010אני כמובן מודע לשפע המידע בספרות הרפואית על כך שצנתור חצוצרות הוא טיפול הבחירה בחסימות חצוצרתיות הקרובות לרחם. אני גם יודע ששיעור ההריונות לאחר צנתור אצלי משתווה להצלחות בשאר העולם. נעים תמיד לקבל מחמאות ותודה שעדכנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)