צנתור בחצוצרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צנתור בחצוצרות
    קרן
    16/05/2010

ד"ר שלום וברכה,
    לפני כשבועיים הייתי אצלך לאחר שביצעתי צילום רחם והפנת אותי לצינתור
    לא הבאתי איתי את הפענוח, הייתי רוצה לכתוב לך אותו עכשיו בכדי שתוכל לאמר לי מה זה אומר:
    ש"צ: אין לראות היסתידות בצילום הסריקה, הוזרקה כמות של 10 סמ"ק ULTRAVISTA בשעה 10:35, התקבל רחם בגודל רגילים ובמנח קידמי יותר בצד ימין, הודגמה חצוצרה עדינה עם מעבר חופשי לחלל הצפק, בצד שמאל הודגמה רק התחלה של חצוצרה ללא מעבר לחלל הצפק.
    לאחר שתוכל לאמר לי מה אומר הפענוח אשמח לדעת האם יש צורך לעבור את הצנתור או שניתן לוותר עליו (אני ומבעלי לפני הזרעות) מכיוון שצילום הרחם היה בשבילי חוויה ממש לא נעימה.
    ושאלה אחרונה אם יהיה צורך לעשות את הצנתור כציד אני יכולה לעשות אותו בהרדמה מלאה?
    תודה מראש
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צנתור בחצוצרות

הוספת תגובה

• סליחה , השאלה מופנית לפרופ' ראול

קרן
    16/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינטור

פרופ' ראול אורביטו
    17/05/2010

אין חסימה קריבנית
    צד אחד פתוח בודאות
    יש מקום להמשיך בטיפול השראת ביוץ עם הזרעות- אין צורך בצינטור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' ראול

קרן
    17/05/2010

פרופ' תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו