נואשת וחוששת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נואשת וחוששת
    ו.א.
    16/05/2010

לד"ר טוגנדרייך,
    התייעצתי עם שני מומחים ואני צריכה לעשות צילום רחם בדחיפות אחרת שום דבר לא יקרה (מבחינת הריון). הכל תקין ואנו מנסים כבר קרוב לשנה וחצי.

מכבי לא עוזרים לי וקובעים לי תורים ביולי/אוגוסט.
    האם תוכל לעזור? המחזור שלי נגמר בסוף השבוע הזה ויום ראשון ו/או שני בשבוע הבא זה לפני הביוץ.

הבנתי שאתה מקבל במכבי בראשל"צ בימי שני.
    האם יש אפשרות להגיע ביום שני הבא ה24 לחודש?

אמרו לי שאם זה דחוף אז שהרופאה שלי תדבר איתך, אבל היא נסעה לחו"ל לפני מספר ימים. (לפני שהיא נסעה היא נתנה לי את ההפניה....)
    אני גם מאוד חוששת מהבדיקה ומעדיפה לעשות אותה אצלך.
    אודה לעזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נואשת וחוששת

הוספת תגובה

• צילום

פרופ' ראול אורביטו
    17/05/2010

פניות אישיות לד''ר דניאל טוגנדרייך
    יש לפנות למרפאתו: רח' בן גוריון 183 גבעתיים 050-5621467

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, זה היה מופנה לד"ר טוגנדרייך

ו.א.
    17/05/2010

אשמח לקבל תשובה מד"ר טוגנדרייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה מאוד

א
    17/05/2010

היום עשיתי בדיקה אצל ד"ר טוגנדרייך, והייתי מאוווווד לחוצה, היו כמה נשים שזו הפעם השנייה בה הן מבצעות את הצילום וניסו להרגיע אותי אך לא ממש הצליחו.
    אני חייבת לציין שהבדיקה היתה נסבלת (אני לא אגיד שלא כאב) אבל ברוך השם הכל בסדר , לאחר הבדיקה היו לי כאבי בטן וגב תחתון ממש כמו במחזור, אבל ההרגשה הכללית הייתה בסדר אפלו הסתובבתי בקניון עד לשעות הערב.
    תודה רבה לד"ר טוגנדרייך על הבדיקה והסבלנות.
    למי שצריכה לבצע צילום רחם ממליצה בחום לפנות לד"ר טוגנדרייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה מאוד

א
    17/05/2010

היום עשיתי בדיקה אצל ד"ר טוגנדרייך, והייתי מאוווווד לחוצה, היו כמה נשים שזו הפעם השנייה בה הן מבצעות את הצילום וניסו להרגיע אותי אך לא ממש הצליחו.
    אני חייבת לציין שהבדיקה היתה נסבלת (אני לא אגיד שלא כאב) אבל ברוך השם הכל בסדר , לאחר הבדיקה היו לי כאבי בטן וגב תחתון ממש כמו במחזור, אבל ההרגשה הכללית הייתה בסדר אפלו הסתובבתי בקניון עד לשעות הערב.
    תודה רבה לד"ר טוגנדרייך על הבדיקה והסבלנות.
    למי שצריכה לבצע צילום רחם ממליצה בחום לפנות לד"ר טוגנדרייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבי ל לדוא"ל הפרטי

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    17/05/2010

[email protected]

אסביר לך לדוא"ל ולא בפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו