תור דחוף לצילום רחם!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תור דחוף לצילום רחם!
    דורית
    19/05/2010

שלום רב,

אני בת 31 ובעלי 34. גילינו לאחרונה כי נוכל להיכנס להיריון באמצעות IVF בלבד, וזאת לאחר חודשים של ניסיון בדרך הטבעית.

הצלחתי לקבוע תור לתחילת התהליך ליום 6.6.10, אולם נודע לי כי עלי להגיע עם צילום רחם, והתור הכי קרוב שהצלחתי להשיג הינו 8.7.10 כאשר נאמר לי שהטיפול עצמו מתחיל עם המחזור, ואני אמורה לקבל מחזור בימים הראשונים של חודש יולי, מה שאומר כי נצטרך להמתין שוב עוד חודש, וזאת אחרי שאני ובעלי המתנו כמה חודשים לתהליך אחר שהיינו צריכים לעבור בעניין זה.

אני בקופ"ח מכבי, אודה לעזרתכם בקבלת אינפורמציה אודות מכונים שניתן דרכם להזמין תורים דחופים לצילום רחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תור דחוף לצילום רחם!

הוספת תגובה

• יום ב בראשל"צ

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    19/05/2010

תוכלי להגיע ביום ב 24/5/2010 ב 1000 למכון הרנטגן בראשל"צ בתנאי שאין שום אפשרות שאת בהריון (לא היו יחסי מין מאז וסת אחרון ועד מועד הבדיקה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דורית
    19/05/2010

אני אכן עומדת בקריטריונים.

אני אגיע.

תודה תודה תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתובת מכון הרנטגן ראשל"צ

דורית
    20/05/2010

ד"ר טוגנדרייך שלום,

אשמח לדעת באיזה רחוב ממוקם מכון הרנטגן של מכבי בראשל"צ,

שם הנך מקבל.

תודה מראש,

דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו