מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תור דחוף לצילום רחם!דורית19/05/2010
שלום רב,
אני בת 31 ובעלי 34. גילינו לאחרונה כי נוכל להיכנס להיריון באמצעות IVF בלבד, וזאת לאחר חודשים של ניסיון בדרך הטבעית.
הצלחתי לקבוע תור לתחילת התהליך ליום 6.6.10, אולם נודע לי כי עלי להגיע עם צילום רחם, והתור הכי קרוב שהצלחתי להשיג הינו 8.7.10 כאשר נאמר לי שהטיפול עצמו מתחיל עם המחזור, ואני אמורה לקבל מחזור בימים הראשונים של חודש יולי, מה שאומר כי נצטרך להמתין שוב עוד חודש, וזאת אחרי שאני ובעלי המתנו כמה חודשים לתהליך אחר שהיינו צריכים לעבור בעניין זה.
אני בקופ"ח מכבי, אודה לעזרתכם בקבלת אינפורמציה אודות מכונים שניתן דרכם להזמין תורים דחופים לצילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום ב בראשל"צ
ד``ר דניאל טוגנדרייך19/05/2010תוכלי להגיע ביום ב 24/5/2010 ב 1000 למכון הרנטגן בראשל"צ בתנאי שאין שום אפשרות שאת בהריון (לא היו יחסי מין מאז וסת אחרון ועד מועד הבדיקה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דורית19/05/2010אני אכן עומדת בקריטריונים.
אני אגיע.
תודה תודה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת מכון הרנטגן ראשל"צ
דורית20/05/2010ד"ר טוגנדרייך שלום,
אשמח לדעת באיזה רחוב ממוקם מכון הרנטגן של מכבי בראשל"צ,
שם הנך מקבל.
תודה מראש,
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)