חצוצרות סתומות וצוואר רחם רחב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצוצרות סתומות וצוואר רחם רחב
    סוואר חלאילה
    26/05/2010

שלום.אני בת24 בצילום רחם שעברתי ב3.05.010 בזבולון התגלה ש החצוצרות חסומות וצוואר רחם רחב . אני לפני כן ילדתי 2 ילדים בת 3.5 ובן2 שנים .היו שתי לידות טבעיות אבל מוקדמות ובשתי הלידות עברתי תפירה של הצוואר בלידה הראשונה הלכתי למיון עם כאבים בעת ההיריון ובבדיקה התגלה צוואר פתוח ואז תפרו בשבוע24 וילדתי בשבוע 35 ובאופן אוטומטי בהיריון שני תפרו לי את הצווארב13 שבועות וילדתי ב35.5 שבועות . אחרי הלידה השנייה היו לי כאבי בטן וגם כאבים חדים בעת קיום יחסי מין האם זה בגלל חסימת החצוצרות ? מהו הפתרון לכך? ומה הסיבה לחסימתן? והאם יש סיכוי להיריון עם מצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיכוי להריון

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    27/05/2010

לעיתים החצוצרות לא מודגמות בבדיקה למרות שהן תקינות ובמיוחד עם צוואר הרחם רחב וחומר הניגוד דולף החוצה במקום פנימה.
    אם החסימה אמיתית לא ניתן להרות.
    אם החסימה קרובה לרחם ניתן לנסות ולפתוח אותה בצנתור. צנתור למבוטחות הכללית מתבצע בבית חולים השרון פ"ת - יש להצטייד בטופס התחייבות מתאים ובהפנייה מרופא מטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו