מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- באיזה שלב כדאי לי לעשות צילום רחם?שירן31/05/2010
היי ד"ר.
אני בת 25 ללא הריונות או דלקות (מכל סוג שהוא) בעברי.
עברתי ניתוח בטבור כשהייתי בת 3 כי נולדתי עם שבר בטבור.
כרגע עוברים טיפולי הזרעה- לא מוסברים למרות מורפולגיה מעט נמוכה אבל שאר הפרמטרים הופכים לתקין.
כל הבדיקות שלי חזרו תקינות אינני פוליצסטית וכו'..
אני מטופלת ביחידת הפוריות בבלינסון ואני מאוד חוששת מהבדיקה אך מרגישה שהיא חובה, לא ביקשו אותה ממני כרגע לתחילת הטיפולים אך אינני מעוניינת לעבור סתם טיפולים על ריק אם באמת יש חסימה.
האם הינך רואה לאור ההיסטוריה שלי צורך לעבור צילום רחם? האם כדאי לי לבקש לעבור זאת בכל מקרה?
בנוסף, האם רחם אחורי יכול לגרום לצילום להיות כואב וקשה יותר? או שאין לזה משמעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו31/05/2010צילום רחם מהוה חלק מבירור פוריות
הצילום מבוצע באחד משלבי הבירור\ טיפול, בהתאם לשיקול דעתו של הרופא המטפל
את מטופלת ביחידה מצוינת, ואני בטוח שתקבלי תשובה הולמת על צורך ותיזמון הצילום מכל רופא ביחידה שתתיעצי איתו בנושא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה
שירן31/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)