מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לדר' טוגדרייך והמון תודה!!!!נטע06/06/2010
דר' טוגנדרייך היקר שלום,
עשיתי אצלך צילום רחם בב"ח השרון.
תשובתך:
"מעבר ופיזור תקינים בשני החצוצרות
מילוי לא הומוגני של חלל הרחם/בועות אוויר
לסיכום: קושי טכני בגלל סטנוזיס של צוואר הרחם היה צורך בהרחבת צוואר הרחם".
מתשובתו של פרופ' ראול אני מבינה שיכול להיות שהבועות נבעו מהבעיה הטכנית שהייתה .
1. האם כשהדר' כותב כך הכוונה שזה מהבועות בוודאות או שזה משהו שצריך בדיקה?
2. אם אכן מדובר במילוי לא אחיד בגלל בועות אז בעצם אין בעיה?
3. איך ניתן לדעת זאת? רצוי לעשות היסטרוסקופיה?
4. האם יש סיכוי שהמילוי לא אחיד בגלל בעיית הדבקויות/פוליפים ?
5. אני רוצה להודות לדר', היו לי חששות מהבדיקה אך היה פשוט מאוד וללא כאבים בכלל. למרות שהגדרת את הבדיקה שלי כ"קשה" חיכיתי לכאב והוא לא הגיע..גם אישיותך נעימה ומרגיעה. אמליץ בחום!!!
מור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
ד``ר דניאל טוגנדרייך06/06/2010בועת אויר בחלל עלולה להראות למתבונן שלא בצע הבדיקה בעצמו כ "פגם מילוי" אני כמבצע יכול לקבוע בודאות שמדובר בבועת אויר שכן בועה משנה מיקומה במהלך הבדיקה ופגם מילוי הוא קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח צילום לדר' טוגנדרייך
ליאת06/06/2010אוקיי, תודה רבה על תשובתך!!
אז לחדד הבנתי. אתה אומר שבודאות המילוי לא היה אחיד מהבועות ולא מסיבה אחרת נכון?
אם כך אנימבינה שאין צורך בהמשך בירור כגון היסטוסקופיה..?
ומילוי לא אחיד בגלל בועות לא יכול להראות על איזה בעיה?כלומר העובדה שהיו בועות?
מודה לך מראש!
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין
ד``ר דניאל טוגנדרייך06/06/2010הצילום רחם תקין ואינו מכתיב בירור נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש ממש מודה לך!
נטע07/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
פרופ' ראול אורביטו07/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)