מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסימת חצוצרות והריון?!אסתר17/06/2010
שלום,
בת 27 הריון אשר נגמר בשבוע 21 (לפני 7 חודשים)סיבה לא ממש ידוע (חושבים שזה אי ספיקת צוואר הרחם) לאחר המקרה בצעתי בדיקות כגון: צילום רחם,ראו כי יש חסימה ב2 החצוצרות ממש בהתחלה החומר (יוד) לא מצליח לחדור ונפלט החוצה. הודיעו לי שאצטרך לבצע IVF כרגע אני בהפסקה נותנת לגוף לנוח..
שתי שאלות:
1האם קיימת אפשרות להרות למרות חסימת החצוצרות?
2.במידה וקיימת אפשרות זאת,האם אצטרך להיות בשמירת הריון?עקב ההיסטוריה של לידה מוקדמת?וכמובן שהסבירו לי שאצטרך לקבל זריקות פרגרסטרון+קשירת צוור שבוע 13.
3.האם קיימת אפשרות להריון חוץ לרחם בעקבות סיבת חסימת החצוצרות?
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימה
פרופ' ראול אורביטו17/06/20101. בנוכחות חסימה אמיתית דו-צדדית לא ניתן להרות
אם אכן החסימה קריבנית- כפי שתיארת, ניתן לפתוח ע"י צינטור חצוצרות ואז נית ןלהרות
2. עפ"י ההמלצות שתיארת תזדקקי לשמירה
3. שכיחות הריון חץ ריחמי גבוה יותר בנוכחות בעיה חצוצרתית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה..
אסתר17/06/2010אני בצעתי בדיקת הריון ביתית..וראו תשובה חיובית אך הפס היה מאוד עדין (חלש) יש לציין אני 4 ימים לפני קבלת וסת אז חשבתי אולי יש עדיין סיכוי?! בכל מקרה אצטרך להמתין עוד כמה ימים..ומקווה שהצלחתי לבד ואולי קרה הפלא!!!
החשש הגדול שזה הריון חוץ רחמי..מקווה שיהיה בסדר והכל יעבור בשלום..
מתי כדאי לקבוע תור לרופא?
האם כדאי כבר בשלב זה לעשות בדיקת דם?
מבולבלת..תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHCG
פרופ' ראול אורביטו18/06/2010לבצע בדיקת דם ל-HCG באיחור,
אם חיובי, לחזור יומיים אח"כ ולקבוע תור לרופא (כשבוע מהאיחור)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)