מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוזלים בחצוצרותמעין17/06/2010
אני מנסה להרות בפעם הראשונה ללא הצלחה ( כבר שנה )
לאחר אולטרסאונד זקיקים הפנו אותי לסריקת אגן בשל חשש לנוזלים בחצוצרה
לפני כשבוע עשיתי סריקת אגן ( לא יודעת אם רלוונטי אבל קיימתי יחסי מין יום קודם / הייתי יום לאחר סיום הביוץ - ציינתי את זה לפני הבדיקה )
ההבחנה של הסריקה היתה:
"שחלה ימין - 25X21X27 מ"מ נפח 7.42
בסמוך לשחלה ממצא היפואקוגני מפותל ומאורך במימדים 46*78 המכיל נוזל צלול עם מחיצות לא שלמות - יכול להתאים לנוזל בחצוצרה
שחלה שמאל - 46X36X42 מ"מ נפח 36.4
בצמוד לשחלה נצפה ממצא היפואקוגני 23*45 מ"מ נראה בנוי משני מרכיבים עם מחיצה מפרידה - ממצא יכול להתאים לנוזל בין הידבקויות
לסיכום: ממצאים דו צדדים יכולים להתאים לנוזל בחצוצרה בימין עם רושם להדבקויות משמאל"
אלי לציין אין לי שום מושג מה ההבחנה אומרת, רופא הנשים שלי הפנה אותי לרופא מומחה פיריון והתור בעוד שבוע.
אודה לחוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים
פרופ' ראול אורביטו18/06/2010מדובר קרוב לודאי על חסימה חצוצרתית בעקבות הדבקויות אגניות
במצב כזה הטיפול הינו הפריה חוץ גופית
לעיתים מציעים לפרוסקופיה לטיפול - לפני או אחרי 2-3 כשלונות בהפריה חוץ-גופית)
רצוי שאכן תיגשי לרופא פוריות עם תוצאות הסונר- על מנת שיתרשם ויציע לך את הטיפול המתאים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מעין20/06/2010תודה על התשובה, עכשיו לפחות אני יודעת למה לצפות..
שבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)