נוזלים בחצוצרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזלים בחצוצרות
    מעין
    17/06/2010

אני מנסה להרות בפעם הראשונה ללא הצלחה ( כבר שנה )

לאחר אולטרסאונד זקיקים הפנו אותי לסריקת אגן בשל חשש לנוזלים בחצוצרה
    לפני כשבוע עשיתי סריקת אגן ( לא יודעת אם רלוונטי אבל קיימתי יחסי מין יום קודם / הייתי יום לאחר סיום הביוץ - ציינתי את זה לפני הבדיקה )
    ההבחנה של הסריקה היתה:

"שחלה ימין - 25X21X27 מ"מ נפח 7.42
    בסמוך לשחלה ממצא היפואקוגני מפותל ומאורך במימדים 46*78 המכיל נוזל צלול עם מחיצות לא שלמות - יכול להתאים לנוזל בחצוצרה

שחלה שמאל - 46X36X42 מ"מ נפח 36.4
    בצמוד לשחלה נצפה ממצא היפואקוגני 23*45 מ"מ נראה בנוי משני מרכיבים עם מחיצה מפרידה - ממצא יכול להתאים לנוזל בין הידבקויות

לסיכום: ממצאים דו צדדים יכולים להתאים לנוזל בחצוצרה בימין עם רושם להדבקויות משמאל"

אלי לציין אין לי שום מושג מה ההבחנה אומרת, רופא הנשים שלי הפנה אותי לרופא מומחה פיריון והתור בעוד שבוע.
    אודה לחוות דעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוזלים בחצוצרות

הוספת תגובה

• נוזלים

פרופ' ראול אורביטו
    18/06/2010

מדובר קרוב לודאי על חסימה חצוצרתית בעקבות הדבקויות אגניות
    במצב כזה הטיפול הינו הפריה חוץ גופית
    לעיתים מציעים לפרוסקופיה לטיפול - לפני או אחרי 2-3 כשלונות בהפריה חוץ-גופית)
    רצוי שאכן תיגשי לרופא פוריות עם תוצאות הסונר- על מנת שיתרשם ויציע לך את הטיפול המתאים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מעין
    20/06/2010

תודה על התשובה, עכשיו לפחות אני יודעת למה לצפות..
    שבוע טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו