מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחםעינת19/06/2010
ד''ר דניאל טוגנדרייך, נשלחתי לעשות צילום רחם, האם ניתן לעשות זאת באופן פרטי ולא דרך הקופה?
אני חוששת מהכאבים ומעדיפה לעשות זאת אצל מומחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו19/06/2010תשובה לשאלותיך, כולל דרכי התקשרות- פני למדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
גילי21/06/2010חזרתי עכשיו מצילום רחם בביה"ח רמב"ם. רציתי להגיד לכל הבנות שצריכות לעבור את זה שזה לא נעים אבל לא כואב כמו שמתארים.
לקחתי כדור נקסין לשיכוך כאבים (הוא משפיע ל8 שעות לפחות). הבדיקה לא נעימהכל כך, כמו כל בדיקה גיניקולוגית אבל זה עובר מהר (בזמן מחזור כואב הרבה יותר).ביקשתי מהאחות שתחזיק לי את היד והרופא בזמן הבדיקה הסביר לי מה קורה בכל שלב ומאוד הרגיע. שקצת נלחצתי אמרו לי לקחת נשימות עמוקות וזה עזר. כנראה שהכל בסדר, עוד כמה ימים ישלחו לי את התשובה. אח"כ ישבתי מספר דקות ועכשיו אני מרגישה בסדר גמור (הצילום נעשה לפני כשעתים וחצי). גם 4 בנות שעשו לפני את הבדיקה סימו מהר ואחרי כמה דקות כבר הלכו. שיהיה בהצלחה לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)