צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    עינת
    19/06/2010

ד''ר דניאל טוגנדרייך, נשלחתי לעשות צילום רחם, האם ניתן לעשות זאת באופן פרטי ולא דרך הקופה?
    אני חוששת מהכאבים ומעדיפה לעשות זאת אצל מומחה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

• צילום

פרופ' ראול אורביטו
    19/06/2010

תשובה לשאלותיך, כולל דרכי התקשרות- פני למדור שאלות נפוצות בפורום
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם

גילי
    21/06/2010

חזרתי עכשיו מצילום רחם בביה"ח רמב"ם. רציתי להגיד לכל הבנות שצריכות לעבור את זה שזה לא נעים אבל לא כואב כמו שמתארים.
    לקחתי כדור נקסין לשיכוך כאבים (הוא משפיע ל8 שעות לפחות). הבדיקה לא נעימהכל כך, כמו כל בדיקה גיניקולוגית אבל זה עובר מהר (בזמן מחזור כואב הרבה יותר).ביקשתי מהאחות שתחזיק לי את היד והרופא בזמן הבדיקה הסביר לי מה קורה בכל שלב ומאוד הרגיע. שקצת נלחצתי אמרו לי לקחת נשימות עמוקות וזה עזר. כנראה שהכל בסדר, עוד כמה ימים ישלחו לי את התשובה. אח"כ ישבתי מספר דקות ועכשיו אני מרגישה בסדר גמור (הצילום נעשה לפני כשעתים וחצי). גם 4 בנות שעשו לפני את הבדיקה סימו מהר ואחרי כמה דקות כבר הלכו. שיהיה בהצלחה לכולן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו