מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח צילום רחםשירן06/07/2010
היי,
עברתי אצל ד"ר טוגנדרייך היום צילום בביה"ח השרון וכמו שאני חווה גם בהזרעות תמיד ישנו קושי אצלי למצוא את הרחם או לעבור את הצוואר.
אשמח לקבל תשובה לגבי מה אומר הממצאים:
חצוצרה ימין- מעבר ופיזור תקינים
חצוצרה שמאל- מעבר ופיזור תקינים
מילוי הומוגני של חלל הרחם
סיכום:
1. סטנוזיס של צוואר הרחם הגורם קושי טכני בביצוע הבדיקה
2. התרחבות סקולרית של חצוצרה שמאלית המתפוגגת במהלך הבדיקה.
מה אומר התוצאות בסיכום????
האם סטנוזיס קשור לעובדה שיש לי כאבים בעת יחסי מין? כמו כן העובדה שכואב לי בעת הזרעה?
2. מהי התרחבות סקולרית? האם זה אומר שהייתה חסימה והיא נפתחה?
ד"ר תודה רבה על הבדיקה שהייתה כואבת, אבל עברה. אתה מצידך היית מאוד אמפטי ועדין ואכן אני שמחה שעשיתי זאת אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היצרות צואר
פרופ' ראול אורביטו07/07/2010לסיכום- יש אכן היצרות של הצואר- שפרקטית, כרגע לא דורש טיפול, אלא לידיעה שצפוי קושי בהזרעה (לא אמור להפריע לזרע לחדור
פרט לכך הצילום תקין
התרחבות סקולרית, הינה תיאור מבני ולמעשה לא מעידה בבירור על בעיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)