מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם אחרי הסרת חצוצרה, help!!!לירון10/07/2010
היי, מצטערת מראש על האורך אני חייבת עזרה בבקשה!!!
אני (בעלת שחלות פולציסטיות) ובעלי מנסים להיכנס להריון כמעט שנה.
במהלכה עברנו לא מעט נסיונות כושלים ולצורך השאלה אניי אפרט בקצרה:
* 4 חודשים באופן טבעי - ללא הצלחה
* טיפול באיקוקלמין (השחלות לא הגיבו) וכבר אז עברתי להזרקות פיוריגון- במשך3 מחזורי טיפול ניצפו זקיקים מובילים עם שילוב של יחסי מין ובסופו של דבר - ללא הצלחה
* חודש אחד התפתחה ציסטה ונאלצתי לחכות למחזור טיפול הבא .
* התחלתי שוב מחזור זריקות לצורך הזרעה, אך נוצר מצב חירום של גירוי יתר שחלתי והפתרון היה הפריה באותה העת, עשיתי הפריה והוחזרו 2 עוברים טריים- ללא הצלחה
* חודש לאחריו ניסנו במוקפאים, על בסיס עיבוי רירית הרחם הפעם נקלטתי , אך כמה ימים אחרי שנתגלתה לי הבשורה המשמחת (שבןע 4 לצורך העניין) סיימתי את ההריון בניתוח כתוצאה מהריון חוץ רחמי שהתפתח בחצוצרה השמאלית ועם זאת הוסרה החצוצרה השמאלית.
יש לציין שהגעתי למיון בשבוע הרביעי ועוד לא נצפה אפילו שק הריון, לאחר הניתוח הרופא המנתח (ד"ר סוריאנו) אמר לי שזה מקרה נדיר בשבוע כזה של הריון וכי המצב הגיע ממש לסכנת חיים (החצורה דיממה באופן מסיבי והציפה את הרחם בכמות גדולה מאוד של דם). ומכאן שאלותיי:
האם מצבי מחייב צילום רחם? האם זה לא מוקדם מידי (אנחנו מנסים כמעט שנה)? אני קוראת בפורמים חוויות לא נעימות ועל סיכונים שהבדיקה עלולה לגרום וכבר לא יודעת מה לעשות?
לאחר שיחה עם המנתח הוא אמר שחוץ מהסרת החצוצרה הוא לא ראה בעיה אחרת,יש לציין כי לא נעשתה לי בדיקה של תקינות הרחם במהלך הניתוח רק הוצאה החצוצרה.
הרופא המטפל שלי רוצה שאעשה את הצילום לפני שאנחנו ממשיכים.
אודה מאוד על התייחסותכם ותשובתכם!!!!
אני כבר אובדת עצות!!!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין כי אני בת 27
לירון10/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום
פרופ' ראול אורביטו11/07/2010כיוון לאת כבר ב- IVF ולאחר ניתוח לפרוסקופי שמתאר היטב את האגן- אין מקום לצילום רחם
אלא אם את מיועדת להמשיך בטיפולי זריקות והזרעות
עליך לדסקס את הנושא עם רופא הפיריון שמטפל בך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה וחשובה!!
לירון12/07/2010תודה על תשובתך!
אם הבנתי נכון מהתשובה שלך, כן אצטרך לעשות צילום במקרה של הזרקות והזרעות?.. שזה מה שהרופא המטפל מתכוון להמשיך איתי בו.
ואם זה באופן טבעי אז אין צורך?..
שוב תודה רבה על ההתייחסות!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום
פרופ' ראול אורביטו12/07/2010גם וגם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)