לכל מי שצריכה לעשות צילום רחם !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל מי שצריכה לעשות צילום רחם !
    טלי
    22/07/2010

הייתי היום בצילום רחם והגעתי לשם עם חששות כבדים (ועם 2 כדורי אדקס שבלעתי שעה לפני הבדיקה) אחרי מה ששמעתי ובעיקר קראתי ! תיאורי פלצות ופירוט של כאבים בלתי נסבלים , התעלפויות וראיית כוכבים .. היה מאוד לא פשוט ללכת לשם ואפילו חשבתי לבטל . אני שמחה מאוד מאוד שלא עשיתי את זה (לבטל) ושכן עשיתי את זה (הצילום) כי הבנתי שזה מאוד מאוד אינדיבידואלי ! יש בנות שאכן סובלות יותר ויש כאלה שפחות אבל אני חייבת לומר שזה היה ממש פשוט ! לא מרגישים את פתיחת צוואר הרחם , החדרת החומר לא נעימה ומרגישים כאבי מחזור בבטן התחתונה ובמהלך הצילום עצמו יש רגע של אולי 4-6 שניות (ממש כך , לא יותר מ 6 שניות ) שיש לחץ מוגבר וכאב חזק יותר אבל לא צריך להתעלף או להיות היסטריים . מיד אח"כ הלחץ יורד בהדרגה ותוך דקה כבר ירדתי מהמיטה והמשכתי את היום שלי . הלכתי עם בעלי וחברה שלי לבית קפה ואח"כ הביתה לנוח כי הייתי עייפה , כנראה מהלחץ שהייתי בו .
    ובנות , עשיתי את זה בסניף של קופ"ח , לא אצל רופא פרטי וכו' וזה היה בסדר גמור . הייתי בהלם שזה נגמר ואני חיה ..
    ואגב , הצילום היה תקין לחלוטין ..
    מאחלת לכולן שתהיה בדיקה זריזה ולא מורגשת !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהצלחה

פרופ' ראול אורביטו
    23/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו