מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם מחררוית04/08/2010
שלום לכולם
מחר נדרשת לעשות צילום רחם.
נקבע לי תור במאוחדת-שפרינצק ת"א.
הרופא המבצע ד"ר כץ אבי אדריאן.
האם נחשב מקצועי בתחום?-מתה מפחד....האם ניתן בהרדמה מקומית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפרינצק -דר' כץ
ד``ר דניאל טוגנדרייך04/08/2010דר' כץ מבצע צילומי רחם בקופ"ח מאוחדת וחזקה עליו ועל הקופה שהוא אמנם מיומן בביצוע הבדיקה.
אלחוש מקומי ניתן לביצוע אבל בד"כ אין בו צורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל היקר-ברחתי על נפשי
רוית05/08/2010הייתי הבוקר-הגעתי מפוחדת ולחוצה בצורה בלתי רגילה.
שתי בחורות נכנסו לפניי, וכששמעתי את הצרחות, הרגשתי שאני עומדת להתעלף.
אז הלכתי...נראה לך שכעת אני מרגישה טוב יותר?
אין אפשרות לערוך בדיקה זו בהרדמה/הרדמה מקומית?
בשפרינצק שאלתי מראש, ואמרו שלא עושים הרדמה מקומית, ואפילו היה מצויין כך בטופס שחתמתי עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכן לעזור
ד``ר דניאל טוגנדרייך05/08/2010תגיעי למרפאתי (במסגרת מאוחדת) אבדוק אותך ואומר לך אם ניתן לבצע לך את הבדיקה.
באופן חריג ניתן לבצע בהרדמה כללית אבל עלי להשתכנע שזה מוצדק.
מרפאתי ממוקמת בבן גוריון 182 גבעתיים את מוזמנת להתקשר ולקבוע 0505323357* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה מקרב לב
רוית24/08/2010מודה מקרב לב, אעשה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית
טלי08/08/2010גם אני עברתי לפני שבועיים צילום רחם ומתתי מפחד ! אפילו התקשרתי בבוקר לרופאה שעושה את הבדיקה כדי לשאול האם אפשר לעשות הרדמה או טשטוש כדי שאוכל לעשות את הבדיקה בשלום והיא אמרה שלא צריך . הגעתי לחוצה מאוד , לקחתי 2 כדורי אדקס שעה לפני והייתי עם בעלי וחברה שלי . הבחורה שנכנסה לפניי צרחה שם , אמנם פחות מ10 שניות אבל צרחה , ואני הסתכלתי על בעלי - שנינו היינו עם פרצוף מבוהל ! כשהיא יצאה היא הייתה מחוייכת ואמרה לי שזה היה ממש בסדר פשוט היא נורא נבהלה והיא תמיד לחוצה וצועקת .. נכנסתי עוד יותר לחוצה אבל מאוד הופתעתי ! הרופאה והרנטגנאי היו מקסימים וחמודים ותקתקו את העניין . מכניסים צינורים לצוואר הרחם , ואין שום צביטה או מה שקראתי , פשוט לא מרגישים את ההכנסה של הצינורית ! מזריקים את החומר ואז באמת יש לחץ בבטן התחתונה , ממש כמו כאבי מחזור , אבל לגמרי נסבל . אח"כ את נשכבת מתחת למכשיר ואז עושים את הצילום . כנראה שבזמן הצילום מזריקים את שאר החומר ואז יש כאב קצת חד בבטן ואפילו קצת צעקתי (כזה איי איי חלוש) אבל מיד החלטתי לנשום עמוק וזה עזר מאוד ! כל הצילום והכאב החד מעט אורך אולי 10 שניות וזהו ! הלחץ בבטן יורד לאט לאט ותוך 2 דקות כבר הייתי בחוץ , בהלם שזה נגמר !
אני יודעת שיש נשים עם עוח סבל רב יותר וכאלה רגישות יותר אבל אני גם יודעת שנשים הן מאוד לחוצות וחושבות המון וזה מה שמוביל את ההתנהגות שלהן ואת המעשים שלהן .
דר' טוגנרייך הוא מדהים , לכי אליו ותהיי רגועה ! ויהיה בסדר ! בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רוית24/08/2010מודה מאוד על דברי העידוד, מקווה שיהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)