מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם- הדבקותשרית09/08/2010
שלום,
שמי שרית ואני בת 31, אם לילדה אחת בת 4.
עברתי 3 גרדות - אחת עקב שארית שלייה לאחר הלידה(ניתוח קיסרי)+ שתי גרדות נוספות עקב הריונות שהפסיקו להתפתח(סביב שבוע 7). היום עשיתי צילום רחם היות ומאז הגרדה האחרונה- שנה אני לא מצליחה להיקלט להריון. חשוב לציין שאחרי 2 הגדרות עברתי היסטרוסקופייה שראו בה הדבקות אחת שלדעת הרופא מינורית בקרן ימין. היום הרופא שעשה לי את צילום הרחם ראה שהחצוצרות פתוחות אך לטעמו עליי לעשות שוב היסטרוסקופיה כדי לטפל בהדבקות.
האם היסטרוסקופיה לא אמורה לתת יותר מידע מאשר צילום רחם? איך יתכן שרופא אחד אומר שזה מינורי ושני לא? מה עליי לעשות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה
פרופ' ראול אורביטו11/08/2010היסטרוסקופיה "עולה" על צילום רחם באיבחון פתולוגיות תוך-ריחמיות
בנוסף- מאפשרת טיפול בהידבקות
מציע לפנות לרופא מומחה פוריות עם הצילום ודו"ח ההיסטרוסקופיה הקודמת לגבי החלטנה\המלצה על המשך בירור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)