מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיהום ברחם לאחר גרידהטל26/08/2010
שלום רב
אני מקווה שאני בפורום המתאים כי באמת אני כבר לא יודעת איפה עוד להתייעץ.
עברתי טיפול במפיג'ין שגרם לי לאישפוז ולאחר מכן גרידה.
מס' ימים אחרי הגרידה עלה לי חום עד 38 והגעתי למיון, שם עשו לי אולטרסאונד וראו "רירית מעובה" וכך החליטו שכנראה יש לי זיהום.
הביאו לי לקחת אופלודקס+פלאג'יל ל 10 ימים.
ממש לפני שהתחלתי ליטול את האנטיביוטיקות החום ירד וחזר למצב הנורמה ומאז לא עלה שוב דרסטי. למרות זאת אני לוקחת את האנטיביוטיקה.חשוב לי לציין שאני בת 19.
שאלותיי:
1. האם זיהום ברחם עלול לגרום לי לבעיות עתידיות להכנס להריון? חשוב לציין שממש איך שעלה החום כבר הגעתי למיון.
2. האם יכולה להיות וודאות שיש לי זיהום למרות שנערכה רק בדיקת אולטרסאונד ללא בדיקות דם?
3. האם עליי להיות במעקב כלשהו עכשיו?
4. האם הגלולות שהתחלתי לקחת נפגמות יעילותן כרגע בגלל האנטיביוטיקה?
אשמח לשמוע את דעתכם. המון תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום
פרופ' ראול אורביטו26/08/2010אנא פני למדור העוסק בבעיות גינקולוגיות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההתייחסות המהירה.
טל26/08/2010אפנה. המון תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)