השקרים על צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השקרים על צילום רחם
    אילנה
    30/08/2010

מחקתי את הטקס הלא רלבנטי בהודעהזו (דר' טוגנדרייך דניאל)
    פרוזה שלילית לא מתאימה לפורום זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השקרים על צילום רחם

הוספת תגובה

• חייבת להגיב

יפית
    31/08/2010

קראתי בחלחלה את הציטוטים המתוארים ע"י ניבדקת העוברת צילום רחם. בחיל ורעדה הגעתי הבקר לבית חולים השרון בפ"ת לעבור צילום רחם אצל המסטר בכבודו ובעצמו (דר' טוגנדררייך). הנשים שיצאו מהבדיקה לפני יצאו רגועות ומחויכות (לדעתי עברו הבקר את הבדיקה כ 20 נשים). כשנשכבתי על שולחן הבדיקה קצת חששתי אבל תוך זמן קצר התבשרתי שהבדיקה הסתיימה והכל תקין. לקח כדקה. מעט אי נוחות וזהו.
    נכון שיכול להיות הבדלים בין רופא לרופא אבל התאור שקראתי מצביע או על רופא חריג מאד או על מטופלת מוטרפת בקיצוני. היות ורופא חריג לא היה שורד זמן רב אז כנראה הכותבת היא המופרעת.
    בנות "לא לפחד כלל" סה"כ" החוויה מדורגת אצלי כמו "לקיחת דם" ואף פחות. ודם לוקחים לי פעמיים בשבוע כשאני בטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת ליפית

אלמונית
    31/08/2010

גם אני הייתי בין ה 20 בנות שעברו היום צילום רחם בשרון. גם אני מצטרפת לתחושתך ש "לא נורא"
    נכנסתי לפורום להודות לרופא ומצאתי אותך. אז אני מצטרפת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו