מנתח לכריתת חצוצרה סתומה עם נוזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנתח לכריתת חצוצרה סתומה עם נוזל
    לילך100
    31/08/2010

אני בת 38, אחרי 4 הפריותIVF כושלות, מתוכם 2 הריונות כימיים שהופלו באופן טבעי. עדיין אין לנו ילדים. ברקע בעיית וריקוצלה אצל בעלי. עברתי לפני 10 שנים נתוח לכריתת מרבית שחלה שמאל עקב ציסטה שסובבה את השחלה. נשארה רקמה קטנה של שחלה מצד שמאל. כמו כן, מבדיקת רחם חצוצרה שמאל סתומה. כל השאר ברוך השם תקין. לפני כחודש וחצי בעת טיפול בזריקות לIVF , הרופא פיריון הבחין בנוזל בחצוצרה הסתומה (גם בהפריה הקודמת הוא ראה את זה). ומאחר ונכשלנו בטיפולי ה IVF שעשינו עד כה. רופא הפריון המליץ על ניתוח לכריתת החצוצרה הסתומה שיש בה נוזל. מאחר ולפני 10 שנים אחרי סיבוב שחלה שמאל נותחתי פעם אחת בבי"ח תה"ש ועשו לי נמק בשחלה. בגלל שהם גרמו לנזק בשחלה(הסתבכו עם הניתוח ודקרו את השחלה שהיה בה ציסטה) , אז הלכתי לפרופ' אלסנר באופן פרטי והוא עשה ניתוח נוסף להוציאת הציסטה בשחלה שמאל ביחד עם רוב השחלה , והשאיר את החצוצרה השמאלית, שהיום צריך להוציאה. לכן, אני לא יודעת מה לעשות כדאי למי הכי כדאי לפנות כדי שיעשה את ניתוח כריתת החצוצרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח

פרופ' ראול אורביטו
    01/09/2010

עליך לפנות לפורום גינקולוגיה או ניתוחים אנדוסקופיים\לפרוסקופיים- לקבלת עצה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו