מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיתי לקבוע תור לצילום רחם במכביאא05/09/2010
שלום,
נסיתי לקבוע תור לצילום רחם במכבי בשל בעיות פוריות.
קיבלתי תור לעוד חודשיים . הרופא שלי אמר שאני צריכה לעשות את הצילום תוך 14 ימים מרגע
קבלת המחזור. איך אני יכולה לדעת אם התאריך שקיבלתי לעוד חודשיים בכלל יהיה תואם לאותם 14 ימים.
זה מאוד מתסכל.. גם ככה כבר מלחיץ אותי כל נושא הפוריות
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו06/09/2010הדרך היחידה- לא לקיים יחסים מהוסת הסמוך לצילום עד מועד הצילום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתור לצילום רחם במכבי
אא06/09/2010לא לקיים יחסי מין אינה הבעיה.
הבעיה היא שהדרך היחידה להיות 14 ימים לאחר קבלת המחזור היא אם אתקשר למכבי לתאם תור ביום שבו אקבל מחזור , אך אין תורים כל פעם נותנים לי תור לעוד חודשיים.
כרגע כלכלית אני לא יכולה להרשות לעצמי צילום פרטי ב 2500 ש"ח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פתרון
מרי13/09/2010גם אני קבעתי תור לעוד חודשיים אבל במוקד אמרו לי להתקשר מדי פעם ולבדוק אם התפנה תור מוקדם יותר וכך עשיתי עד שהתפנה תור ביום שהיה מתאים לי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקדמת תור
ד``ר דניאל טוגנדרייך06/09/2010ניתן להקדים תורים במכבי.
יבוצע בראשל"צ רוטשילד 15 בימי ב החל מ 1030
יש להרשם במכון עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אא06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר טוגנדרייך אתה מטפל גם ברשל"צ?
אא06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר טוגנדרייך
אא14/09/2010שלום ד"ר,
קיבלתי מחזור - תחילת דימום אתמול ב- 13.9 לפי חישוב של 14 ימים, מועד הצילום אמור להיות ב- 26.9 יום ראשון. האם עלי לנסות לתאם ליום שני - 15 ימים לאחר קבלת המחזור ? או שחייבים להיות בול 14 ימים אחרי? כמו כן האם הציוד בראשל"צ במידה ויש לבצע פעולה נוספת זהה לציוד במרפאות של השלום ואסותא.
על פי תשובתך אדע האם לתאם צילום ליום ראשון באסותא -14ימים (אני מרימה ידיים..אתמול פשוט מצאתי את עצמי בוכה בטל' בשיחה עם המוקד של מכבי) או לנסות לתאם ליום ה-15 מרגע קבלת המחזור לראשל"צ .
בתודה מראש וגמר חתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-אא, המלצה
אנונימית07/09/2010תתקשרי למוקד זימון התורים של מכבי כל יום, מרגע קבלת המחזור הבא, ותבררי אם התפנה תור. אל תתביישי להיות נודניקית ואל תתייאשי. בגלל בעיית תזמון התורים(כולן נאלצות לקבוע מראש, כולן לא בטוחות מתי יקבלו מחזור), יש הרבה מאוד ביטולים של הרגע האחרון, בדרך כלל שלושה-ארבעה ימים לפני.
לי קבעו תור לתחילת אוקטובר, אבל התקשרתי כל יום בשבוע האחרון של אוגוסט לברר. ביום ראשון ה29 באוגוסט עוד אמרו לי שאין שום דבר פנוי, ביום שני ה-30 באוגוסט פתאום אמרו לי שהתפנו תורים ל-1 בספטמבר - ואפילו שלושה! קבעתי, ואני כבר אחרי הצילום אצל ד"ר טוגנדרייך.
ואגב, זה הרבה הרבה פחות נורא מכפי שמפחידים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)