טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני אחרי צילום רחם שבו הצטרכו לעשות צינתור חצוצרות וכנראה חצוצרה ימנית סתומה או לא לגמרי בסדר. כרגע יש לי איחור של 5 ימים אך בדיקה ביתית יצאה שלילית. אני חייבת לציין שהמחזור שלי מדויק ביותר כל 28 יום בדיקת דם העלתה את התוצאות הבאות ESTRADIOL 261 PROGESTERONE 13.8 BETA-HCG <2 אני מבינה שהתוצאה שלילית אך ממה יכול לנבוע האיחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר