צילום רחם עם שארית מהריון אקטופי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם עם שארית מהריון אקטופי
    אביטל
    11/10/2010

פר' טוגנדרייך שלום רב ,
    מראש אני מתנצלת על אורך הדברים .
    אני בת 32 + ילדה בת 4.5 מהריון ספונטני מהיר וכיפי שהסתיים בניתוח קיסרי .
    בשנתיים האחרונות מנסים להרות באופן טבעי עם 2 הריונות כימיים ( בטא נופלת בשבוע 6/7 ) + הריון אקטופי קורניאלי נדיר בקרן בין הרחם לחצוצרה הימנית. התחיל טיפול במטטרוקסט בבטא 6500 עם 2 פרוטוקולים - שבועיים של זריקות. נכון להיום לאחר 5 חודשים הממצא עדיין קיים במגמה של הצטמקות.
    בדיקת זרע תקינה פרט למורפולוגיה 4% ( הרופא ציין שזו לא בעיה ) , עברתי לאחר 2 ההרינות הכימיים היסטרוסקופיה שיצאה תקינה , בימים אלה אני עוברת פרופיל הורמונלי , בדיקות גנטיות לי ולבן זוגי וגולת הכותרת - צילום רחם אצלך בעוד שבוע ימים.
    לאור כל האמור לעיל אודה למענה לנ"ל:
    1 האם תקין לבצע הצילום כשהממצא קיים - אנו יודעים שהחצוצרה הימנית שלי "נדפקה " ולא ניתן לשקמה לאור האקטופי שהיה בה . לא יהיה כאבים רציניים לאור קיום הממצא ?
    2. באם החצוצרה השמאלית פתוחה /תהיה פתוחה בסוף הצילום ניתן להרות דרכה.
    3. כשננסה טבעי איך אדע שהשחלה השמאלית תעבוד ולא הימנית ואז שוב אני בסיכון ?
    יש דרך לנווט את דרכה של הביצית ?
    4. במידה וההחצוצרה השמאלית שלי חסומה גם כן - ניתן לבצע צנטור באותו מעמד של הצילום. האם יש להביא הפניה נפרדת מראש ? זה מקובל לבצע לפני שהרופא רואה את ממצאי צילום הרחם ??? ( קופ"ח מאוחדת )

סליחה על אורך הדברים ותודה רבה על האוזן הקשבת . אתם עושים עבודת קודש לכל אחת ואחת מהבנות שנכנסות לפורומים בשאיפה להתפס בכל שביב אינפורמציה להולדת ה - BABY המיוחל .

אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צילום רחם עם שארית מהריון אקטופי - תגובה

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    13/10/2010

אם התור שלך בבית חולים השרון - ניתן לבצע צנתור במידת הצורך.
    אין מניעה לבצע את צילום הרחם למרות הממצא האולטראסוני ובתנאי ש HCG ירד ל 0 .
    כפי שנכתב כבר בעבר - חצוצרה יחידה "יודעת" לקבל גם ביצית מהצד הנגדי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום עם שארית הריון אקטופי

אביטל
    13/10/2010

תודה לך על המענה המהיר.
    אם כך עפ"י דבריך , כדי לחסוך לי טרטור ומפח נפש כדאי להביא כבר הפניה וטופס 17 לצנטור ? כדאי לבצע זאת באותו מעמד או שיכביד עליי פיזית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק לדברי אביטל

יעל מהצפון
    24/10/2010

אתם אכן עושים עבודת קודש בפורומים האלה..מצטערת שלא נכנסתי קודם..היתה נחסכת ממני הרבה עוגמת נפש.
    יישר כוח. יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו