מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היסטרוסקופיה אבחנתית או צילום רחםהילה15/10/2010
אני שנתים אחרי הפלה בשבוע 17 ושני ילדים בריאים שנולדו בהריונות רגילים ללא בעיות.
מנסה להכנס להריון כבר כשנה וחצי ללא תוצאות.
בבדיקות שניתנו לי ע"י רופא נשים (מומחה פריון) הוא נתן לי מעבר לבדיקות הרגילות (פרופיל הורמונלי) גם היסטרוסקופיה אבחנתית וגם צילום רחם.
הוא טוען שיתכן שיש הידבקויות (מחזור יחסית חלש).
האם לא מדובר בבדיקות זהות אם מחפשים הידבקויות?
האם יש צורך לעשות את שתי הבדיקות?
אני חוששת מעט מכיוון שיש סיכונים בכל אחת מהבדיקות,שמעתי שצילום רחם לעיתים קרובות פותח סיתמות ונשים נכנסות להריון אבל אני חוששת מהיוד מכיוון שבעבר עשיתי CT ולאחר מכן הרגשתי לא טוב (אולי בגלל היוד?)
ההכנה לנשים רגישות ליוד הופכת את הכנסת היוד לדבר בטוח במקרה של אלרגיה או עדיף פשוט לעשות רק היסטרוסקופיה אבחנתית?
תודה מראש,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה אבחנתית או צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו17/10/2010רצוי להתחיל בצילום רחם- שנותן מענה גם למצב החצוצרות
אם יעלה חשד לבעיה תוך ריחמית (הדבקויות, אז לבצע היסטרוסקופיה9
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)