צילום רחם באסותא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם באסותא
    דיצה
    21/10/2010

קבעתי צילום רחם באסותא לד"ר טוגנדרייך.
    בטרם הבדיקה אודה אם תסביר לי ההבדל (אם קיים) בין לבצע באסותא לבין לבצע בקופ"ח. (הובטח לי שהביטוח יחזיר כך שזו לא שאלה כספית).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם באסותא

הוספת תגובה

• צילום רחם באסותא - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    21/10/2010

כל התשובות מצויות במדור שאלות נפוצות בפורום
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם באסותא - תגובה

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    22/10/2010

רפואה פרטית או רפואה ציבורית - זאת השאלה.

השאלה לא ממש נוגעת לפורום או אלי אלא שאלה הנוגעת לכל תחומי הרפואה. אני אישית משרת את הציבור ב 99% מזמני במסגרות ציבוריות.אני יכול לקבוע שברב הפעמים השירות הרפואי הציבורי הוא באיכות טובה ובתחומים רבים עדיף על הרפואה הפרטית.

ולצילומי רחם - אני מבצע בדיקות פרטיות באסותא או בדיקות במערכת הציבורית (קופות חולים ובית חולים). הבדיקה מבוצעת באותן שיטות ובאותה איכות. ההבדלים הם בעיקר בעובדה שבמערכת הפרטית זמני ההמתנה קצרים יותר (גם בקביעת התורים וגם ביום הבדיקה).

ניתן להשוות זאת לטיסה במחלקה ראשונה לאומת מחלקה רגילה - בסוף מגיעים לאותו יעד אבל במחלקה הראשונה "נעים יותר". (וגם יקר).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיף באסותא

דיצה
    28/10/2010

בצעתי בזמנהוף צילום רחם , חוץ מד"ר טוגנדרייך הכל שם ממש מגעיל, עלוב ועושה רושם לא נקי. אני מכירה את אסותא מדברים אחרים ולבטח עדיף שם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיף באסותא - תגובה

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    28/10/2010

זמנהוף לא מגעיל. את פשוט לא מבדילה בין "ישן ואוטנטי" לבין עלוב. זמנהוף זה "אתר לשימור" - ובעיני יותר נחמד מהאלומיניום והזכוכית של "המודרני" . המקום נקי הצוות מיומן והבדיקות ברמה גבוהה. אם את צפונבונית שלא מתחברת - בשבילך בנו מרכזים מיוחדים עם שמות באנגלית.(והתעריף בהתאם).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו