שאלה לגבי צילום רחם לד"ר טוגנדרייך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי צילום רחם לד"ר טוגנדרייך
    אח
    21/10/2010

שלום, עברתי טיפול בזריקת mtx עקב חשד להריון חוץ רחמי. כחודש לאחר הזריקה קיבלתי את הווסת ובהמלצת הרופא שלי קבעתי תור לצילום רחם ל 25.10.10. הווסת נמשכה כשבוע ימים מה 9.10.10 עד ה 16.10.10 אולם, נכון להיום 21.10.10, עדיין אני סובלת מהפרשות חומות המופיעות מידי פעם כבר כחמישה ימים לאחר תום הווסת. שאלותיי הן האם במצב כזה ניתן לבצע את הצילום והאם ידוע ממה ההפרשות האלו נובעות? האם עדיין הגוף מושפע מהזריקה או שאין קשר?
    אודה להתייחסותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי צילום רחם לד"ר טוגנדרייך - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    21/10/2010

הדמם קרוב לודאי שלא קשור ישירות לזריקה, אולם יש לפנות לבדיקת רופא נשים כולל HCG כמותי (אם לא ביצעת)- כדי לוודא שההריון מחוץ לרחם נספג ומה פשר הדימום
    תיאורטית, במידה ובזמן הצילום לא יהיה דמם מהרחם- נית ןלבצע צילום (בתנאי שלא קיימת יחסים מאז הוסת)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע נוסף בהמשך להתייחסותך

אח
    21/10/2010

תודה רבה על התייחסותך. לגבי הבטא, הייתי במעקב לאחר הזריקה עד הבדיקה האחרונה שהראתה - 6. הרופא המטפל אמר לי שאני יכולה להפסיק את המעקב שכן תוצאה 6 הינה תוצאה שלילית ואז כעבור שבועיים בערך קיבלתי את הווסת שמסרבת להסתיים עד היום. יש לך הערכה מאיזו סיבה מופיעות ההפרשות החומות?
    יש לציין שאני מרגישה טוב ולא סובלת מכאבים. במידה ובבוקר הבדיקה עדיין מופיעות ההפרשות, יש לבטל את הבדיקה או להגיע בכל זאת? אודה להתייחסותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע נוסף בהמשך להתייחסותך - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    21/10/2010

יתכן שעדין יש הפרשות בעקבות סיום ההריון (יתכן שיבוש הורמונלי- די שכיח)
    הייתי מציע להגיע לבדיקה, ואז אם הדמם מהרחם- תבוטל ואם מדובר על שרידי דמם כהה שנמצא בנרתיק ללא דימום מהרחם- הבדיקה תבוצע
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

א
    21/10/2010

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו