שאלה לרופאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים
    מזל
    30/10/2010

האם ביצוע בדיקת הריון ביתית ארבע פעמים וקבלת תוצאה שלילית שוללת הריון וניתן לוותר על בדיקת דם?
    יש לציין כי הבדיקות בוצעו 14 יום לאחר הביוץ ובהפרש של מספר ימים בין כל בדיקה ושנייה.
    ( יש לציין כי קיימתי יחסי מין יבשים ...הוא נשאר בבגדים ואני עירומה לחלוטין אך כאשר גמר הופיעו כתמים על מכנסו אשר היו במגע עם פתח הנרתיק לכן חששתי מהריון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים

הוספת תגובה

• שאלה לרופאים - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    30/10/2010

בתנאי שאת אכן מעל שבועיים מביוץ- ודאי
    אם לא ברור, תמתיני עוד יומיים ותחזרי על בדיקת דם (במידה ולא תקבלי וסת)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה לפרופ' ראול

מזל
    30/10/2010

אני קיבלתי ווסת בדיוק אחרי ביצוע בדיקת הריון ביתית ראשונה (הקדים יומיים) והמחזור אצלי סדיר ... אך מרוב מתח ודאגה מאוד חששתי שזה אינו דימום ווסתי אלא דימום בתחילת הריון ... התמשך חמישה ימים וחיכיתי עד שהסתיים הדימום ולאחר חמישה ימים שוב ביצעתי בדיקה ביתית אשר הראתה תשובה שלילית.
    מה שמדאיג אותי שאני עשרה ימים מרגישה התנפחות וכובד בבטן,גזים וצרבת ....
    האם לדעתך אני בהריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה לפרופ' ראול - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    30/10/2010

רוב הסיכויים שלא, אבל למען הספק רצוי שתבצעי בדיקת דם להריון כמותי- כדי לשלול הריון בודאות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו