מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופאיםמזל30/10/2010
האם ביצוע בדיקת הריון ביתית ארבע פעמים וקבלת תוצאה שלילית שוללת הריון וניתן לוותר על בדיקת דם?
יש לציין כי הבדיקות בוצעו 14 יום לאחר הביוץ ובהפרש של מספר ימים בין כל בדיקה ושנייה.
( יש לציין כי קיימתי יחסי מין יבשים ...הוא נשאר בבגדים ואני עירומה לחלוטין אך כאשר גמר הופיעו כתמים על מכנסו אשר היו במגע עם פתח הנרתיק לכן חששתי מהריון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' ראול אורביטו30/10/2010בתנאי שאת אכן מעל שבועיים מביוץ- ודאי
אם לא ברור, תמתיני עוד יומיים ותחזרי על בדיקת דם (במידה ולא תקבלי וסת)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לפרופ' ראול
מזל30/10/2010אני קיבלתי ווסת בדיוק אחרי ביצוע בדיקת הריון ביתית ראשונה (הקדים יומיים) והמחזור אצלי סדיר ... אך מרוב מתח ודאגה מאוד חששתי שזה אינו דימום ווסתי אלא דימום בתחילת הריון ... התמשך חמישה ימים וחיכיתי עד שהסתיים הדימום ולאחר חמישה ימים שוב ביצעתי בדיקה ביתית אשר הראתה תשובה שלילית.
מה שמדאיג אותי שאני עשרה ימים מרגישה התנפחות וכובד בבטן,גזים וצרבת ....
האם לדעתך אני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לפרופ' ראול - תגובה
פרופ' ראול אורביטו30/10/2010רוב הסיכויים שלא, אבל למען הספק רצוי שתבצעי בדיקת דם להריון כמותי- כדי לשלול הריון בודאות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)