מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם >קיום יחסים אחרי צילום רחם זה דחוף!!
- קיום יחסים אחרי צילום רחם זה דחוף!!הילית07/11/2010
שלום, ב-26/10/2010 עשיתי צילום רחם בבית חולים שיבא תל השומר לאחר הצילום דיממתי קצת ובערב כבר עבר לי הדימום, באותו יום גם זה היה יום טבילה שלי במקווה וקיימתי יחסים לאחר חזרתי מהמקווה שזה גם יצא יום ביוץ שלי באותו יום של הצילום אף אחד לא אמר לי שזה אסור כשנזכרתי אחרי שיצאתי מהצילום ביקשתי מהפקידה להיכנס לשאול והיא ענתה לי בביטחון שזה מותר אין שום סיבה שזה אסור,אחרי יומיים שקיימתי יחסים חזר לי הדימום ועד היום אני מדממת ברצוני לדעת אם יכול להיגרם לי מזה נזק שקיימתי באותו יום ואם זה מסוכן, ואם נקלטתי להריון אם יש עם זה בעיה או משהו שעלול חלילה להיסתבך, אני כולי בפחד ואני לא נירדמת בלילות. תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים אחרי צילום רחם זה דחוף!! - תגובה
פרופ' ראול אורביטו11/11/2010קליטה להריון לאחר צילום לא מהוה בד"כ בעיה
לא גרמת נזק, אולם, עצם הדימום המתמשך מצריך בדיקה ע"י רופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)