מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שערוריה בקופת חולים כללית-בקשת עזרהגלית09/11/2010
אני מנסה לקבוע תור לד"ר טוגנדרייך בקופ"ח כללית ומקבלת תשובות תמוהות.
ניסיתי בזמנהוף - תורים רחוקים.
ניסיתי ברמת גן - לא הסכימו לקבוע לי תור.
ניסיתי בבית חולים השרון - תור לחודשים.
רופא הפריון שלי ממליץ שאבצע אך ורק אל טוגנדרייך גם כי הוא מומחה לבדיקה וגם כי אצלו מתבצע צנתור ופתיחה באותו הזמן אם צריך.
המזכירה של טוגנדרייך קובעת רק לאסותא (פרטי) או למכבי (ואני בכללית).
הרופא שלי לא מסכים להמשיך בטיפול בלי בדיקת צילום רחם.
אז מה עושים??
ראיתי שד"ר טוגנדרייך הסכים דרך הפורום לקבוע תור לנשים עם בעיה "לוחצת". אולי תסכים גם לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערוריה בקופת חולים כללית-בקשת עזרה - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך11/11/2010פני אלי בדוא"ל הפרטי ואפתור לך את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערוריה בקופת חולים כללית-בקשת עזרה - תגובה - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך13/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערוריה בקופת חולים כללית-בקשת עזרה - תגובה -
ד``ר דניאל טוגנדרייך15/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני במצבך. הכללית מעולים בפרסומת
זיוה15/11/2010אני ממש מקבלת חלסטרה כשאני רואה בטלויזיה את הפרסומת של כללית. לזה יש להם משאבים אבל לשרות הרפואי עליו הם מופקדים -נדה.
אני בטיפול פריון פרטי (כי בכללית גועל נפש של שירות). פרופסור משיח המליץ צילום רחם , הציע את עצמו באופן פרטי (די יקר) אבל אמר לי שאם בקופ"ח "אז אצל טוגנדרייך". מנסה לקבוע ואי אפשר. השגתי את הפלאפון של טוגנדרייך והוא הציל את המצב ונתן לי תור כנוספת ברמת גן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללית- יערה
אני15/11/2010גם אני נתקלתי באותה בעייה
את יכולה להטריח את עצמך ולנסות לקבוע תור כאילו לעצמך ולראות שזה בלתי אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם אני
אלמונית16/11/2010וגם אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנ"ל גם קרה לי
דיצה18/11/2010כנ"ל גם קרה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)