מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לד"ר טוגנדרייךחני17/11/2010
ד"ר טוגנדרייך שלום,
הופניתי לצילום רחם. אני חברת קופת חולים כללית ומתגוררת בירושלים. האם אתה מבצע את הבדיקה (דרך רפואה פרטית או ציבורית) גם באזור ירושלים? אם לא, האם סביר שאגיע לאזור מרכז לבצע את הבדיקה? באילו מקומות זה אפשרי? חשוב לי לציין שרמת החרדה שלי מהבדיקה מאוד גבוהה וקבלתי המלצות חמות על הדרך שבה אתה מבצע אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - ממש לא נורא
חמוטל17/11/2010אני עשיתי החודש צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך ואני רוצה להרגיע אותך! זה ממש לא נורא! צאי מהלחץ ושיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם - ממש לא נורא - תגובה
פרופ' ראול אורביטו21/11/2010כל הפרטים לגבי צילום ע"י ד"ר טוגנדרייך- ניתן למצוא במדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
טלי22/11/2010עשיתי היום צילום רחם והגעתי עם המון חששות.
עשיתי אצל ד"ר שבח פרידלר בשפרינצק (קופת חולים מאוחדת).
הרופא היה מאוד אדיב. הרגיע והסביר מה הוא עושה לפני כל שלב.
לא חוויתי את התחושה של "משיכה של הרחם" כפי שקראתי חלק מהתיאורים בפורומים השונים.
ישנו כאב כאשר מבצעים את ההזרקה אך הוא חלף כעבור מספר דקות.
בסה"כ היה לא נורא.
ממליצה בחום על ד"ר פרידלר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר טוגנדרייך - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך22/11/2010מבצע רק באזור המרכז
למבוטחות הכללית:
מרפאת זמנהוף ת"א
בי"ח השרון פ"ת
מרפאת הרצל 34 ר"ג
אני משוכנע שיש בירושליים מבצעים מיומנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)