מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם אחרי לידהאני29/11/2010
אני 8 חודשים אחרי לידה קיסרית (הריון IVF לאחר צילום רחם +היסטרוסקופיה)
מאז הלידה אני סובלת מכאבי מחזור חזקים מאוד בבטן תחתונה לכיוון פי הטבעת (הכאבים מורגשים רקטלית) שממש מונעים ממני לתפקד.
אני רוצה להכנס הריון נוסף (מנסה טבעי כרגע) האם יש צורך לבצע צילום רחם או היסטרו' מחדש? האם הכאבים מצביעים על בעיה כלשהי?
בתקופת הטיפולים כל הבדיקות שלי היו תקינות, האם יש סיכוי שכעת ישנה בעיה כתוצאה מהניתוח?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
אני30/11/2010בבדיקה רגילה (ידנית+א.ס)) אצל גניקולוג לא רואים שום בעיה למרות הכאבים החזקים
גם לא בזמן הווסת עצמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך30/11/2010כאבים בווסת כפי שאת מתארת יכולים להעיד על בעיה כמו אנדומטריוזיס. (להרחבה בנושא מציע שתעייני בערך אנדומטריוזיס בגוגל). הכאבים אינם מעידים בהכרח על בעיית פריון. אם אינך מתעברת תוך זמן סביר (סביר זה יחסי לגיל ולתונים הרפואיים הרלוונטיים) יש להשלים בירור ובין השאר גם לשקול צילום רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)