צילום רחם אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם אחרי לידה
    אני
    29/11/2010

אני 8 חודשים אחרי לידה קיסרית (הריון IVF לאחר צילום רחם +היסטרוסקופיה)
    מאז הלידה אני סובלת מכאבי מחזור חזקים מאוד בבטן תחתונה לכיוון פי הטבעת (הכאבים מורגשים רקטלית) שממש מונעים ממני לתפקד.
    אני רוצה להכנס הריון נוסף (מנסה טבעי כרגע) האם יש צורך לבצע צילום רחם או היסטרו' מחדש? האם הכאבים מצביעים על בעיה כלשהי?
    בתקופת הטיפולים כל הבדיקות שלי היו תקינות, האם יש סיכוי שכעת ישנה בעיה כתוצאה מהניתוח?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם אחרי לידה

הוספת תגובה

• הבהרה

אני
    30/11/2010

בבדיקה רגילה (ידנית+א.ס)) אצל גניקולוג לא רואים שום בעיה למרות הכאבים החזקים
    גם לא בזמן הווסת עצמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    30/11/2010

כאבים בווסת כפי שאת מתארת יכולים להעיד על בעיה כמו אנדומטריוזיס. (להרחבה בנושא מציע שתעייני בערך אנדומטריוזיס בגוגל). הכאבים אינם מעידים בהכרח על בעיית פריון. אם אינך מתעברת תוך זמן סביר (סביר זה יחסי לגיל ולתונים הרפואיים הרלוונטיים) יש להשלים בירור ובין השאר גם לשקול צילום רחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו