מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לאחר ביצוע IUIענבל13/01/2011
תודה על התשובה.
שלשום עברתי IUI ראשון.
לאחר המעשה קצת התבלבלתי לגבי הטיפול שקיבלתי.
העובדה שנכנסתי להריון בלי בעיה פעמיים בשנה האחרונה גורמת לי לתהות אם באמת הייתי צריכה את ההזרעה. אם הבעיה היא שההריונות מסתיימים בסביבות שבוע 5-6, האם IUI הוא אכן הטיפול המתאים?
פתאום נראה לי כאילו הטיפול שקיבלתי פותר בעיית פוריות שבעצם אין לי, ואינו מתמודד כלל עם בעיית שימור הריון, שהיא הבעיה שחוויתי פעמיים.
(והאם יש קשר לעובדה שחצוצרה ימנית סתומה? השמאלית תקנית)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרטים
ענבל13/01/2011מתנצלת על ההודעה המוזרה - ניסיתי לצרף להודעה קודמת ללא הצלחה.
פרטים נוספים:
3 הריונות כימיים\הפלות מוקדמות מאוד בשנה האחרונה.
בשני המקרים נכנסתי להריון מהר מאוד - בחודש הראשון של נסיונות.
לפני ההזרעה קיבלתי קלומיד במשך 5 ימים (50 מ"ג) ויומיים לפני ההזרעה הזרקתי לעצמי אובידרל.
הטיפול נקבע לאחר שב- HSG נמצאה חצוצרה ימנית סתומה וחצוצרה שמאלית תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרטים - תגובה
פרופ' ראול אורביטו16/01/2011חסימה חד צדדית מפחיתה את הסיכוי להריון ( הטיפול שקיבלת מעלה בהשוואה לרקע)
אם החסימה רחיקנית וגורמת להידרוסלפינגס- אז יכול לגרום להפלות- לכן יש לפנות לרופא מטפל עם תוצאות הצילום
לגבי בירור הפלות- מציע לפנות לפורום המתאים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)