ניסיון לקבוע תור לצילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיון לקבוע תור לצילום רחם
    ליאת
    22/01/2011

ד"ר טוגנדרייך שלום רב, אני מנסה מזה שבועיים לקבוע תור לצילום רחם, לאחר 6 טיפולי הזרעה (חלקם עם הורמונים) שנכשלו . הרופא שלי לא מוכן להמשיך את הטיפול מבלי שאעשה את הצילום . אני מאד חוששת מהבדיקה ומעוניינת לעשות אותה רק אצלך.לפי תאריך המחזור אני צריכה לעשות את הצילום בין ה2-5 בפברואר וניסיתי בכל המקומות שאתה מקבל דרך קופת חלים כללית ( רמת גן, זמנהוף. בלינסון ) ללא הצלחה לקבוע תור בתאריכים אלו האם תוכל לעזור לי בבקשה אני לא רוצה להפסיד עוד חודש
    תודה רבה מראש ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניסיון לקבוע תור לצילום רחם - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    24/01/2011

שאלות אישיות לדר' טוגנדרייך, נא להפנות ל- 0505621467
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את יכולה - אסותא עדיף

זיוה
    24/01/2011

אני עברתי צילום רחם ע"י טוגנדרייך בביתחולים אסותא (לפני שנתיים) מאז ילדתי ועכשו הרופא המטפל ביקש לחזור על הבדיקה - קבעתי במרפאת זמנהוף ת"א. נכון הרופא אותו רופא (טוגנדרייך) והבדיקה אותה בדיקה - אבל איזה הבדל בכל מה שמסביב. אז בשביל לא לדבר "לשון הרע" לא אפרט אבל עדיף אסותא ושווה כל גרוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו