למה מתעלמים?נשאלה שאלה ב19.1 ב00:53

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה מתעלמים?נשאלה שאלה ב19.1 ב00:53
    רינת
    22/01/2011

לד"ר טוגנדרייך שלום וברכה!
    אני מטופלת ע"י מומחית מקסימה (ד"ר נהרי) והיא הפנתה אותי עם המלצות רבות עלייך לצילום רחם. (וכמו שהיא אמרה -"רק אלייך"!)
    אני מאוד מאוד מפחדת לבצע את הבדיקה (עברתי היסטוריה לא נעימה) ואני מעוניינת לעבור אותה בהרדמה כללית/מקומית.
    שאלותיי הן:
    א. ד"ר נהרי אמרה לי שלפי מיטב ידיעתה אתה מקבל בבלינסון לצילום . לפי מה שקראתי פה בפורום ציינת שאתה מקבל בהרצל רמת גן או אסותא. האם אתה מקבל גם וגם? (כיוון שברמת גן יש תור רק לעוד חודשיים)- ובבלינסון יש לי תור ל25.1 (יום ג' הקרוב)
    ב. אם וכאשר אתה מקבל בבלינסון ניתן לבצע שם הרדמה מקומית/חלקית?
    ג. ראיתי שציינת פה שברמת גן אתה מבצע בהרדמה אם מבקשים התקשרתי לברר זאת אתמול ואמרו לי שלא ניתן האם נוהל זה שונה?
    ד. לפי מיטב ידיעתך יש גם רופאות שמבצעים את הצילום או רק רופאים? (בביה"ח - תל השומר ו/או בבלינסון)?
    ה. ראית שרשמת שבתל השומר ניתן לבצע הרדמה אך כשהתקשרתי לשאול את הנציג שרות הוא אמר לי שלא . אז רציתי לדעת אם אתה בטוח לגבי כך ? ואולי הנציג פשוט לא יודע. בכל אופן זה משהו שמבקשים באותו רגע או מצריך הכנה מיוחדת?
    וואי ממש תודה רבה וסליחה על השאלות המרובות
    רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה אישית

פרופ' ראול אורביטו
    24/01/2011

שאלות אישיות לדר' טוגנדרייך, נא להפנות ל- 0505621467
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו