מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות קטנה123407/02/2011
שלום, אני בת 38 עברתי שני הרינות רגילים ומוצלחים לפני 10 ו 7 שנים. על מנת להכנס להריונות קיבלתי איקקלומין ומיד באותו חודש נכנסתי להריון.(ההריון השני היה אף מרובה עוברים ועברתי דילול, לא בטוחה אם זה רלוונטי לשאלתי) לפני כשנה עברתי הריון חוץ רחמי שבעקבותיו נאלצו להוציא לי את אחת החצוצרות, ההריון התפתח על\בתוך החצוצרה, בניתוח קולונוסקופיה (נדמה לי שכך מכנים זאת). לאחר הקולונוסופיה הרופא המנתח אמר ל כי הם ראו הידבקויות גם בחצוצרה השניה ו"ניקו" אותה עד כמה שיכלו.בחודשיים שלושה האחרונות ניסינו להכנס להריון ללא הצלחה. ביקשתי מהרופא שלי לתת לי שוב איקקלומין כפי שהיה בהריונות הקודמים, הוא אמר כי הוא ממליץ על צילום רחם לפני מתן האיקקלומין. אני די חוששת מצילום הרחם, מהנזק שעלול להיות לרחם והאמת שגם מהבדיקה עצמה. מה דעתך? האם כדאי לעשות את צילום הרחם לפני שאני מנסה לקחת את האיקקלומין?מדוע בעצם לא לנסות לקחת איקקלומין למשך חודש חודשיים ורק אם גם אז לא אצליח להכנס להריון לעשות את צילום הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות קטנה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו07/02/2011לאור מימצאי הלפרוסקופיה- כדאי ורצוי לבצע צילום רחם לפני טיפול בהשראת ביוץ
פרטים על צילום וכו', ראי במדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)