שאלה לגבי צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי צילום רחם
    ויקה
    20/02/2011

שלום,

שמעתי שהיום כבר לא משתמשים בתופסנים שמקבעים את הרחם, אלא ישר מכניסים את הצינור אל תוך הרחם.
    באיזו שיטה ד"ר דניאל משתמש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי צילום רחם

הוספת תגובה

• שאלה לגבי צילום רחם - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    20/02/2011

בכל השיטות
    לגבי פניות אישיות לד"ר טוגנדרייך, נא לפנות למרפאתו ברח' בן גוריון 183 גבעתיים
    050-5621467

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי צילום רחם - תגובה

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    21/02/2011

קיימות מספר טכניקות לביצוע צילום רחם וחצוצרות.
    אני (ד"ר טוגנדרייך) - נוהג להמנע מתפיסת הצוואר
    ע"י מכשיר מתכתי הנקרא "תופס צוואר" ומעדיף
    להשתמש באביזר הניצמד לצוואר רחם ע"י ריק (וואקום).
    לעיתים אין מנוס ואני נאלץ להשתמש בתופס צוואר "רגיל".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לד"ר טוגנדרייך על הסבלנות

אתי
    21/02/2011

שהפגנת כלפיי היום במהלך הצילום.
    עשיתי צילום רחם אצלך היום בסניף ר"ג. באתי כולי מפוחדת, אחרי שכמעט שבוע אני בקושי ישנה מהלחץ. גם ממה שקראתי באינטרנט וגם פחדתי מההשלכות כגון זיהומים, ניקוב רחם חלילה וכדומה. (כל הדברים שאנחנו חותמים עליהם לפני ביצוע הבדיקה).
    נכנסתי אליך כבר בוכה ולחוצה. צרחתי ורציתי להפסיק את הבדיקה באמצע.
    אבל אני רוצה לומר שזה נבע מהפחד הקודם איתו באתי. ויש לציין גם שאני סובלת מווגיניסמוס, מה שמכפיל את הקושי שבבדיקה.
    אני רוצה לומר לך תודה שלא וויתרת לי ועליי ובכל זאת עשית את הצילום, שבדיעבד לא היתה נוראית כמו שחשבתי. במיוחד שעשינו את הצילום פעמיים, בשביל לראות גם את החצוצרה השנייה.
    אני מפה רוצה לומר לכל הבנות שפוחדות לעבור את הבדיקה, אין מה לפחד, כי אם אני עברתי את הבדיקה הזאת, כל אחת יכולה לעבור אותה (בהתחשב לעובדה שבגלל הוגיניסמוס אני אפילו לא יכולה לקיים יחסים מלאים עם בעלי, עברתי את הבדיקה שכאב, אבל לא כמו שחשבתי שיכאב).
    ואני מאמינה ובטוחה שכל זה בזכותך ד"ר דניאל, ובזכות העדינות שהסבלנות שהפגנת כלפיי. הרופא שלי אמר לי שאתה הכי טוב שהוא מכיר בתחום, והוא אכן צדק!!!
    שוב תודה רבה.
    ממני, הפציאנטית הצורחת :-)

נ.ב.
    וסליחה באם גרמתי לך לאי נעימות כלשהי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לד"ר טוגנדרייך על הסבלנות - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    21/02/2011

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו