שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אני
    24/02/2011

שלום רב,
    אני בטיפולי IVF בשל בעיית זרע (בת 34), בטיפול השלישי נקלט ההריון בחצוצרה השמאלית, טופלתי בזריקת מטוטרקסט, לא היה ידוע לי שיש לי בעיה בחצוצרות.
    לציין שבצעתי צילום רחם לפני תחילת הטיפולים - לפני כשנה וחודשיים (בינואר 2010) והצילום היה תקין לחלוטין.
    כעת אני לפני טיפול IVF נוסף ומאוד חרדה שמקרה זה יישנה, האם עליי לבצע צילום רחם נוסף או בדיקה אחרת?
    שאלה נוספת - לא בטוחה שתוכלו לענות לי - בזמן מחזור יש לי כאבי מחזור תמיד רק בצד שמאל - גב תחתון (האם זה מרמז על בעיה בצד זה שבגללה נקלטתי להריון בחצוצרה שמאל)?

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    28/02/2011

אין צורך בצילום רחם
    יש להמשיך ב- IVF
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אם אפשר שאלה נוספת

אני
    02/03/2011

האם זה שההריון נקלט בחצוצרה מעיד בוודאות על כך שיש לי בעיה בחצוצרה?
    ואם כן - הרי שסביר שמקרה זה יקרה שוב, אז לא עדיף לבדוק ולעשות בירור למה מלכתחילה ההריון נקלט בחצוצרה לפני תחילת טיפול IVF נוסף?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אם אפשר שאלה נוספת - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    02/03/2011

אכן יש בעיה בחצוצרה
    הסיכוי להריון חצוצרתי חוזר גבוה יותר
    ביצוע צילום רחם, או כל בדיקה אחרת לא תפחית את הסיכון
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו