מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- US אגן קטןאני02/03/2011
שלום רב,
מזה כ8 חודשים מנסה להיקלט להריון שני.
ילדתי לפני 6 שנים תאומים זהים מהריון ספונטני ונותחתי בקיסרי.
במסגרת מעקב זקיקים התגלתה אצלי כנראה ממצא סולידי בשחלה ימין.
בUS אגן קטן התגלה:
שחלה ימין - לא הודגמה
שחלה שמאל - זקיק 13 מ"מ, צמוד לשחלה ציסטה 28*20 שמאלית ומרכז. ייתכן ציסטה פאראאברילאית אך אין לשלול שזו השחלה ימנית שעקב ניתוח הקיסרי נדמדה בהדבקויות למרכז ולסמיכות השחלה משמאל.
מה זה אומר?
זה יהווה לי בעיה? אני עוברת ל-IVF בגלל FSH גבוה
האם ה-FSH שלי מושפע מזה?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר US אגן קטן - תגובה
פרופ' ראול אורביטו03/03/2011מימצא נוזלי באגן, שכאמור יכול להיות נוזל בין הידבקויות או ציסטה מחוץ לשחלה
כנראה לא קשור ל-FSH
אך דורש מעקב\ בירור ע"י רופא נשים מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ברשותך..
אני03/03/2011הוא לא ציין נוזל באגן
רציתי לדעת אם ייתכן כי שחלה ימין זזה/נדבקה לשחלה שמאל?
אם זאת לא השחלה ואכן זאת ציסטה איך אין לי פתאום שחלה ימין?
תודה על תשובתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ברשותך.. - תגובה
פרופ' ראול אורביטו04/03/2011שאלותיך מצוינות, א לא ניתן לענות עליהם ללא ביצוע\במהלך הבדיקה
לכן, מציע שתחזרי על הבדיקה אצל מומחה אולטרסאונד, ובמעמד הבדיקה תשאלי את השאלות הרלבנטיות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עוד שאלה ברשותך
אני04/03/2011רק לצערי זה היה אצל מומחה.
אצל פרופ' טלר מחיפה
ולא היה לו מה להגיד מעבר למה שהוא רשם
איזה עוד מומחה אני יכולה לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ברשותך.. - תגובה
פרופ' ראול אורביטו08/03/2011יתכן שהשחלות צמודות, אבל ניתן באמצעות סונר להבדיל ביניהם
לכן רצוי להגיע למומחה אולטרסאונד להשלמת הבירור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)