מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופאים יקרים חוות דעת נוספתטניה03/03/2011
היי
דר זידמן ביצע לי את הצילום,אמר שהכול תקין,אומנם בצד ימין מעבר פחות טוב אבל סה"כ הכול בסדר ולא מצריך בירור נוסף מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים יקרים חוות דעת נוספת - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך03/03/2011צילום רחם בד"כ אינו "תמונה אחת" אלא סידרת תמונות. בכל מקרה הרופא המבצע את הבדיקה רואה "בזמן אמת" את שלא תמיד אנו יכולים לראות בתמונות ה "סטיל"
בתמונה ששלחת רואים חצוצרה אחת (כנראה הימנית) המודגמת בחלקה ללא מעבר וללא פיזור. החצוצרה השנייה (כנראה השמאלית) מודגמת לכל אורכה ללא פיזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק...מצ"ב תמונות נוספות
טניה03/03/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה
טניה03/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד אחת
טניה03/03/2011מחכה לתגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להוסיף עוד תמונה
טניה03/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להוסיף עוד תמונה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו04/03/2011תמונות לא צורפו
נסי שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הייתי באותה התלבטות.
אלמונית03/03/2011קראתי את שאלתך ואת תשובתו העדינה של ד"ר טוגנדרייך. גם אני הייתי במצב דומה. היות ועשית את הטעות ולא בצעת את הצילום מלחתחילה אצל טוגנדרייך אם את רוצה לדעת את האמת על חצוצרותייך חיזרי על הבדיקה אצלו. איני יודעת מה התוצאה תיהיה אבל אפשר לסמוך שתיהיה נכונה. כך גם הבהיר לי הרופא שלי ד"ר ברקוביץ שהגעתי איליו עם חצוצרות חסומות והוא שלח אותי לטוגנדרייך וחזרתי עם חצוצרות פתוחות. (כבר הריתי מאז) ואני מקפידה מדי פעם להכנס לפורום ולספר את סיפורי.
דרך אגב כשפניתי לטוגנדרייך הוא קבע לי בקופ"ח חינם (על חשבון הקופה) ולא נאלצתי לשלם שוב הון עתק על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
טניה03/03/2011את יודעת כמה פחדתי מהבדיקה?? לכן עשיתי את הבדיקה פרטי בהרדמה כללית..אני פשוט לא מסוגלת לעשות אותה ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)