מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לפרופסור אורביטואירנה01/04/2011
שלום פרופסור! שאלה שלי לא קשורה לפורום הזה ,אבל אני מקווה שבכל זאת תענה לי!
מטופלת בברזילאי (גב. רסנר).מה שלב הבאה? יש עדיין מקום לאופטימיות?
שאלה 3 עשית. כימיה בשבוע שעבר ,התברר שיש לי עליה ב כולסטרול , לפני טיפולים
chol.226 HDL 39.5 LDL 174 Trygl. 65
עכשיו chol 283 HDL 52.7 LDL 210 trygl 103.
האים אני מבינה נכון , עליה הזאת קשורה לטיפולים ?רופאת משפחה המליצה לי להתחיל Lipitor ל כמה חודשים . האם אפשר להמשיך עם כולסטרול כזה, או כדאי להתחיל תרופה?(מצטערת שאני פונה דרך הפורום, אבל המזכירה וגם אחות לא נותנים לדבר עם הרופא בטלפון ,ואליך אין טורים לזמן הקרוב ).מודה מראש על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופסור אורביטו - תגובה
פרופ' ראול אורביטו03/04/2011יש הרבה מקום לאופטימות
לגבי המשך טיפול- עליך לקבוע תור לתכנית במרפאה
לגבי היפרליפידמיה, רצוי להתחיל בדיאטה ופעילות גופנית, במידה וללא שיפור- אין מנוס מטיפול תרופתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)