מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם או היסטוסקופיה אבחנתית?בר 2829/04/2011
שלום אני בת 28 לפני כ- 10 שנים עברתי הפלה טבעית שאחריה לא נבדקתי ולפני 9 שנים עברתי הפלה מלאכותית. מנסה להיכנס להיריון במשך 5 חודשים ללא הצלחה ומעוניינת לעבור בדיקות שיכולות לבדוק את תקינות הרחם. רציתי לשאול איזה בדיקה חשובה יותר לי (לפי ההסטוריה שלי) ואם שניהם מה נהוג לבצע קודם לכן.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם או היסטוסקופיה אבחנתית? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו30/04/2011בד"כ מתחילים מצילום רחם
אולם כדאי לפנות ולהתייעץ עם רופא נשים מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בר 2801/05/2011במידה ורופא הנשים המטפל שלח אותי תחילה לצילום רחם האם יש סיבה לכך??? מניין לו שאין לי הידבקויות שגורמות לי לא להיכנס להיריון או מחיצה ומדוע ההשערה הראשונית קשורה לבעיה שניתן לראות בצילום הרחם???
בנוסף רציתי לשאול האם ניתן לעשות את 2 הבדיקות הללו שבוע אחר שבוע ואיזה בדיקה היא יותר מסוכנת מבחינת הסיכונים לקרע ברחם וכדומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ' ראול אורביטו02/05/2011מתחילים מצילום כי מקנה אינפורמציה גם על החצוצרות וגם על הרחם
מחיצה- ניתן לזהות גם בצילום ואפילו באולטרסאונד
2 הבדיקות מסוכנות באותה מידה
פירוט ומידע נוסף ניתן לקרוא במדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)