טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 37 + 1 ולאחר הזרעה טבעית כרגע צריכה לעבור צילום רחם.... שאלתי עפ"י הדעה הרווחת קיים עלייה בסיכוי להיקלט לאחר צילום רחם שאמור לפתוח סתימות קלות במידה ויש. במידה ובעלי ואני ננסה להיכנס שוב להריון רק כעבור 3 חודשים מכיוון שאנו נאלצים להמתין עוד חודשיים בהמלצת הרופאים כי נדבקתי לפני 4 חודשים ב - CMV. האם יש לזה משמעות מבחינת התזמון של צילום הרחם או שלבצע בסמוך לנסיונות החוזרים ?? אודה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סליחה לא ממש הבנתי את התשובה. אני יכולה לבצע את הצילום כבר עכשיו יש לי הפנייה השאלה האם זה יהיה אפקטיבי עבורי במידה ואתחיל לנסות שוב רק בעוד חודשיים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר