מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצאתי את זה ב Y NET ואני מבוהלתפוסט טראומה26/05/2011
אני לפני צילום רחם ומצאתי את הכתבה הזאת ברשת. אני מבוהההההללללת!!!
בבקשה תגידו לי שזה לא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצאתי את זה ב Y NET ואני מבוהלת - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך26/05/2011מצאתי לנכון למחוק את הטקסט המזעזע.
מדובר בחוויה סוביקטיבית מאד ולא נפוצה
וכמובן התיאור מוגזם ומפחיד.
את יכולה להרגע הבדיקה לא נעימה אבל לא מעבר לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבעלת נסיון לאחר צילום רחם
אחת28/05/2011היי,
אני עשיתי צילום רחם לפני מספר חודשים.
אני בחורה מאוד פחדנית, וכוח סבל שלי שואף לאפס.
בנוסף אני סובלת מוגיניזמוס. (זה פועל לרעתי בבדיקה).
הלכתי לבדיקה כולי מבוהלת מסיפורים שקראתי. נכנסתי לבדיקה כבר בוכייה עם עיניים אדומות. כולי רועדת מפחד.
הבדיקה אכן כואבת, אבל ממש ממש סביל. לפעמים גם בדיקה גינקולוגית כואבת.
אני חושבת שאין לך מה לדאוג. אם תבואי מבוהלת ותלכי לפי הכתבות, אולי יכאב לך יותר, מאחר והגוף שלך יהיה מתוח.
יש בנות שיצאו מהבדיקה (שאני הייתי שם) ולא כאב להן בכלל. זה כל כך אינדיבידואלי.
ואם אני עברתי את הבדיקה בשלום, ובדיעבד לא היה נורא בכלל, ובטח לא כמו שתיארתי, כל אחת יכולה לעבור את הבדיקה הזאת.
אז תרגעי ושיהיה בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נורא..
מבולבלת...21/06/2011היום, היום ביצעתי את הצילום..
הגעתי אחרי שקראתי עשרות תגובות של נשים שלדעתי ניפחו את הדבר..
זה אומנם לא נעים, אבל באמת לא נורא.
מומלץ לקחת כדור משכך כאבים לפני והכל יהיה בסדר...
אומרים שלידה כואבת יותר, כל יחסי :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)