הידבקות ברחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידבקות ברחם
    ברי
    07/06/2011

לפני כחמישה ימים עברתי ניתוח להסרת חצוצרה עקב הידרוסלפינקס.
    בזמן הניתוח גילו כי יש הידבקות של אומנטום אל דופן הבטן הקידמית בבטן התחתונה הרחם משוך לכוון הבטן ונמצא גבוה באגן דבוק לדופן הבטן הקדמית מאזור סגמנט תחתון.ניתן לראות שחלה דבוקה בחלקה לסיגמואיד .
    בוצעה כריתת חצוצרה, וצויין כי יש הדבקויות בחלל הבטן לכל התערבות ניתוחית בעתיד.
    השאלה שלי....האם המימצאים כאלה ישנה האפשרות שהריון בתהליך של הפריה חוץ גופית יצליח???
    אני קוראת המון על הנושא ושומעת שזה לא כל כך אפשרי עד שמבצעים שוב תהליך של פתיחת הדבקויות.
    בבקשה עזור ל לעשות סדר בבלגן בראש שלי.
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הידבקות ברחם

הוספת תגובה

• הידבקות ברחם - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    07/06/2011

כן, כיוון שעוקף את בעית החצוצרה וההדבקויות בחלל הבטן
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי הניתוח

ברי
    09/06/2011

ניתנה לי חופשת מחלה של כשבועיים ושבוע אחרי אני חושבת שאני מסוגלת לחזור לעבודה- פרט לגרודים בניקובים אני לא חשה בשום כאב, האם זה אפשרי או שזה מוקדם מדי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי הניתוח - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    09/06/2011

רצוי להיוועץ עם המנתח
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו