מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחדת פחד מוות.פוסט טראומה09/06/2011
היה לי היום תור לצילום רחם אצל דר' טוגנדרייך. נמסר לי לחתימה טופס הסכמה לבדיקה ובו אני מאשרת שאני יודעת ש אפשר לאבד את הרחם בבדיקה. הלכתי בלי לבצע. כמה הסיכון. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לפחד כלל
ליאורה12/06/2011עברתי צילום רחם על ידי ד"ר טוגנדרייך במכון הרנטגן של קופת חולים ברמת גן. היינו להערכתי כ 20 נשים שעברנו את הבדיקה. גם אני פחדתי מאד והעדפתי להיות אחרונה. כל אישה שסיימה את הבדיקה עברה אצלי תחקור. התגובות נעו בין לא נורא ללא מורגש. גם את הטופס הסכמה קראתי בעיון. באמת מפחיד אבל ממש לא רלוונטי להליך. אני נשכבתי לבבדיקה, עצמתי עיניים חזק מהפחד ולפני שהבנתי מה קורה נאמר לי " הבדיקה הסתיימה הכל תקין".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שני12/06/2011אני חייבת לציין שאני תמיד קוראת כאן תגובות של בנות ואף פעם לא נוהגת להגיב אבל תודה לך שאת מרגיעה כל הכבוד. לעומת זאת ישנן בנות כאן שפשוט מלחיצות בטירוף אני רק בתחילת טיפולי פריון מחר יש לי צילום רחם אצל טוגנרייך מקווה שיעבור בשלום בכל אוםן רציתי רק להגיד תודה על העידוד ;_)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)