מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחדת מצילום רחםמיטלי17/06/2011
עוד שבועיים וחצי נקבע לי תאריך לצילום רחם, ואני סופר פחדנית שיש, אני חולת אסטמה ואני מפחדת שאני רגישה ליוד, ושרופאת המשפחה הקלה ראש איתי {אציין שבשביל השקט הנפשי שלה היא רשמה לי כדורים ביום לפני ובאותו היום 'פרדניזון'}, קראתי שאם אני רגישה ליוד יש לזה השלכות מאוד חמורות, הייתי רוצה לדעת מהן ההשלכות הכי חמורות שיכולות להיות, והאם יש לי דרך לעשות בדיקה כל שהיא, כדי שאהיה שקטה יותר.
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת מצילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו19/06/2011תשובה מפורטת לשאלתך ניתן למצוא במדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלום רחם וחצוצרות
אביב21/06/2011כרגע חזרתי מצילום רחם וחצוצרות הגעתי לבדיקה עם חרדות לאחר תגובות מנשים בפורום
שסיפרו כמה זה כואב. אז לאותן נשים זה לא המקום להלחיץ נשים אחרות
אני חייבת לציין זה לא כואב ביכלל אני ועוד שתי נשים שהיו איתי יצאנו מחויכות וקצת כועסות
על אותן נשים שהלחיצו אותנו ללא כל הצדקה לא הייתי זקוקה אפילו למשככי כאבים
נשים יקרות זה באמת באמת לא כואב בהצלחה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלום רחם וחצוצרות - תגובה
פרופ' ראול אורביטו21/06/2011בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחדת מצילום רחם - תגובה - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך21/06/2011תגובה אלרגית לתכשיר חומר הניגוד אינה שכיחה.
בכל מקרה אם מופיעה תגובה כזו קיים בכל מכון רנטגן
הציוד והתרופות המתאימות לטיפול בתופעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)