יש לי ילד אסמטי כרוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי ילד אסמטי כרוני
    לילך.פ
    20/08/2011

בן 12, הילד לוקח משאפים באופן קבוע במהלך היום ובחילופי עונות נזקק גם לאנלציות.
    הילד סובל גם מעודף משקל גדול דבר שלא מקל על התופעות...לפעמים מגיע למצבים של חנק מפחיד עד שהאנלציה עוזרת....

יש לי 2 שאלות :

1) האם זה הגיוני שיש ימים שהוא לוקח משאף גם 20 שאיפות ביום. (הוא משתמש בונטולין הכחול - זה עם הגז . לא רוצה להשתמש באחרים כי אומר שהם פחות טובים בשבילו). בנוסף לא מקבל שום טיפול אחר.האם חדרי מלח אפקטיבים ואם כן באיזה תדירות צריך ללכת בכדי שהם יעזרו במקרה שלנו.

2) בני רוצה לעבור לגור במרתף שיש בו אמנם מזגן וגם חלון אך הוא חלון של מרתפים צר קטן ולא נכנס אויר... האם להתעקש איתו שזה מסוכן עבורו... או שניתן לעשות משהו...

אשמח לתגובתכם המהירה ... אני די מיואשת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי ילד אסמטי כרוני

הוספת תגובה

• יש לי ילד אסמטי כרוני - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    20/08/2011

שלום לך לילך

בנך נמצא בקבוצת סיכון משמעותית ועליו לעבור בדחיפות הערכה על ידי מומחה למחלות ריאה ילדים.
    השימוש בוונטולין למעלה מפעמיים בשבוע מעיד על אסטמה בשליטה גרועה ויכול בפני עצמו לגרום לפגיעה בשליטה על מחלתו. השמנת היתר והסירוב לקחת תכשיר אחר ובטוח יותר מוונטולין גם הם נחשבים לסיכונים משמעותים. הסיכון במעבר למרתף קשור בן השאר לאלרגיות אפשריות כדוגמת רגישות לפטריות. עצתי היא לא להגיע להערכה דחופה לרופא ריאות ילדים באיזור מגורייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך...

לילך.פ
    20/08/2011

אנחנו גרים באזור הוד השרון לאן אתה ממליץ ללכת ? יש לנו גם ביטוח בהראל כך שאפשר ללכת גם באופן פרטי... מה בעצם אני אמורה לקבל ביעוץ ? ממה שהבנתי המצב לא טוב בלשון המעטה ויש פתרון ? אשמח לעוד קצת אנפורמציה... ממה שהבנתי עד היום למי שיש אסטמה אמור להזהר מאבק, חתולים, פריחה עשן .... אך האם באמת יש טיפול שמנע מבני לסבול מאסטמה תמידית...

בכל אופן יום א' אני מתכוונת לחקור את הנושא לעומק אשמח לקצת יותר אנפורמציה מה עושים במצב שלו.

המשך שבוע טוב לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך... - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    23/08/2011

לילך שלום
    אנו צריכים להמנע מדברים שאנו אלרגים להם אולם אם מדובר באלרגיה אזי אין צורך "להמנע מהחיים" או מכל טריגר אלרגני אפשרי.
    לגבי הפנייה להערכה נוספת אנא צרי עימי קשר באחת מהדרכים המפורטות באתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו