מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי ילד אסמטי כרונילילך.פ20/08/2011
בן 12, הילד לוקח משאפים באופן קבוע במהלך היום ובחילופי עונות נזקק גם לאנלציות.
הילד סובל גם מעודף משקל גדול דבר שלא מקל על התופעות...לפעמים מגיע למצבים של חנק מפחיד עד שהאנלציה עוזרת....
יש לי 2 שאלות :
1) האם זה הגיוני שיש ימים שהוא לוקח משאף גם 20 שאיפות ביום. (הוא משתמש בונטולין הכחול - זה עם הגז . לא רוצה להשתמש באחרים כי אומר שהם פחות טובים בשבילו). בנוסף לא מקבל שום טיפול אחר.האם חדרי מלח אפקטיבים ואם כן באיזה תדירות צריך ללכת בכדי שהם יעזרו במקרה שלנו.
2) בני רוצה לעבור לגור במרתף שיש בו אמנם מזגן וגם חלון אך הוא חלון של מרתפים צר קטן ולא נכנס אויר... האם להתעקש איתו שזה מסוכן עבורו... או שניתן לעשות משהו...
אשמח לתגובתכם המהירה ... אני די מיואשת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי ילד אסמטי כרוני - תגובה
ד``ר גיא שטויר20/08/2011שלום לך לילך
בנך נמצא בקבוצת סיכון משמעותית ועליו לעבור בדחיפות הערכה על ידי מומחה למחלות ריאה ילדים.
השימוש בוונטולין למעלה מפעמיים בשבוע מעיד על אסטמה בשליטה גרועה ויכול בפני עצמו לגרום לפגיעה בשליטה על מחלתו. השמנת היתר והסירוב לקחת תכשיר אחר ובטוח יותר מוונטולין גם הם נחשבים לסיכונים משמעותים. הסיכון במעבר למרתף קשור בן השאר לאלרגיות אפשריות כדוגמת רגישות לפטריות. עצתי היא לא להגיע להערכה דחופה לרופא ריאות ילדים באיזור מגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך...
לילך.פ20/08/2011אנחנו גרים באזור הוד השרון לאן אתה ממליץ ללכת ? יש לנו גם ביטוח בהראל כך שאפשר ללכת גם באופן פרטי... מה בעצם אני אמורה לקבל ביעוץ ? ממה שהבנתי המצב לא טוב בלשון המעטה ויש פתרון ? אשמח לעוד קצת אנפורמציה... ממה שהבנתי עד היום למי שיש אסטמה אמור להזהר מאבק, חתולים, פריחה עשן .... אך האם באמת יש טיפול שמנע מבני לסבול מאסטמה תמידית...
בכל אופן יום א' אני מתכוונת לחקור את הנושא לעומק אשמח לקצת יותר אנפורמציה מה עושים במצב שלו.
המשך שבוע טוב לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך... - תגובה
ד``ר גיא שטויר23/08/2011לילך שלום
אנו צריכים להמנע מדברים שאנו אלרגים להם אולם אם מדובר באלרגיה אזי אין צורך "להמנע מהחיים" או מכל טריגר אלרגני אפשרי.
לגבי הפנייה להערכה נוספת אנא צרי עימי קשר באחת מהדרכים המפורטות באתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)