מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטרידור חוזר.לאה כהן11/09/2011
שלום רב!
לפני כשנה התחילה לילדי בן ה11,תופעה משונה של סטרידור חזק שנמשך על פני כמה ימים.מעיר אותו בלילות,ואחר כך חולף. הדבר קורה כל חודשיים בערך. במשך שנה.
אני נותנת בטנזול שלא נראה שעוזר כל כך.
מה עושים על מנת למנוע את ההתקף הבא? וכשההתקף מגיע,מהי הדרך הטובה ביותר לטיפול ??
תודה רבה מראש.
לאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרידור חוזר. - תגובה
ד``ר גיא שטויר15/09/2011לאה שלום
סטרידור נפוץ מאוד בגילאים צעירים
במקרה של הופעת סטרידור חדש בגיל של בנך מקובל לבצע הערכה.
מקובל לבצע בירור ראשוני על מנת שלול את הסיבות הנפוצות כדוגמת גוף זר, חבלה, ריפלוקס קיבתי וושתי, תפקודי תריס, רמות סידן בדם, הערכה אנטומית של תקינות מתרי הקול בעזרת סיב אופטי וצילום קנה לשלול סיבה אחרת להתפתחות חסימה של דרכי אוויר עליונים.
אם זאת, מאחר ואני מבין מדברייך שלא נמצאה לכך עד כה סיבה אני ממליץ בחום לפנות להערכה על ידי רופא ריאות ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
לאה כהן15/09/2011תודה רבה על תגובתך.אכן אעשה זאת.אם כי אני תוהה מדוע רופא הילדים שלל בכל מכל כל את הקשר לראות באומרו שהראות נקיות,ולכן לדבריו אין צורך לפנות למומחה לריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרידור לילדה בת 11 חודשים
שרית נחמני30/10/2012היי... ביתי בת 11 חודשים סובלת מזה שבועיים וחצי מסטרידור ... בעיקר בלילה תוקף אותה והיא לא מצליחה לישון , מלווה בבכי.
אני כותבת לאחר שניסיתי כמעט הכל : אנלציות אדים קרים עם אקליפטוס , סטרוידים, אויר קר בלילה או אדים של המקפיא....
אני כמעט ומיואשת כל רופא אומר לי שהראות נקיים וצריך לחכות בסבלנות ...
האם יש למצב הזה איזה זמן שזה אמור להסתיים ...
אשמח לקבל טיפים...
תודה מראש שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרידור לילדה בת 11 חודשים - תגובה
ד``ר גיא שטויר07/11/2012נדיר שסטרידור "זיהומי" נמשך שבועיים. הטיפ החשוב ביותר הוא שבשל המאפיינים החריגים יש לגשת להערכה על ידי רופא ריאות ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)