סטרידור חוזר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרידור חוזר.
    לאה כהן
    11/09/2011

שלום רב!
    לפני כשנה התחילה לילדי בן ה11,תופעה משונה של סטרידור חזק שנמשך על פני כמה ימים.מעיר אותו בלילות,ואחר כך חולף. הדבר קורה כל חודשיים בערך. במשך שנה.
    אני נותנת בטנזול שלא נראה שעוזר כל כך.
    מה עושים על מנת למנוע את ההתקף הבא? וכשההתקף מגיע,מהי הדרך הטובה ביותר לטיפול ??
    תודה רבה מראש.
    לאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרידור חוזר.

הוספת תגובה

• סטרידור חוזר. - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    15/09/2011

לאה שלום
    סטרידור נפוץ מאוד בגילאים צעירים
    במקרה של הופעת סטרידור חדש בגיל של בנך מקובל לבצע הערכה.

מקובל לבצע בירור ראשוני על מנת שלול את הסיבות הנפוצות כדוגמת גוף זר, חבלה, ריפלוקס קיבתי וושתי, תפקודי תריס, רמות סידן בדם, הערכה אנטומית של תקינות מתרי הקול בעזרת סיב אופטי וצילום קנה לשלול סיבה אחרת להתפתחות חסימה של דרכי אוויר עליונים.

אם זאת, מאחר ואני מבין מדברייך שלא נמצאה לכך עד כה סיבה אני ממליץ בחום לפנות להערכה על ידי רופא ריאות ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

לאה כהן
    15/09/2011

תודה רבה על תגובתך.אכן אעשה זאת.אם כי אני תוהה מדוע רופא הילדים שלל בכל מכל כל את הקשר לראות באומרו שהראות נקיות,ולכן לדבריו אין צורך לפנות למומחה לריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרידור לילדה בת 11 חודשים

שרית נחמני
    30/10/2012

היי... ביתי בת 11 חודשים סובלת מזה שבועיים וחצי מסטרידור ... בעיקר בלילה תוקף אותה והיא לא מצליחה לישון , מלווה בבכי.
    אני כותבת לאחר שניסיתי כמעט הכל : אנלציות אדים קרים עם אקליפטוס , סטרוידים, אויר קר בלילה או אדים של המקפיא....
    אני כמעט ומיואשת כל רופא אומר לי שהראות נקיים וצריך לחכות בסבלנות ...
    האם יש למצב הזה איזה זמן שזה אמור להסתיים ...
    אשמח לקבל טיפים...
    תודה מראש שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרידור לילדה בת 11 חודשים - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    07/11/2012

נדיר שסטרידור "זיהומי" נמשך שבועיים. הטיפ החשוב ביותר הוא שבשל המאפיינים החריגים יש לגשת להערכה על ידי רופא ריאות ילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו