מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר אינהלציה - המלצה על קניית מכשירד``ר גיא שטויר13/11/2011
בתי בת ה-5 חודשים מטופלת באינהלציה (בודיקורט+ארוונט) למלציה.
אני משתמשת במכשיר ישן איטי ורועש משנת 2005 שמקשה על מתן הטיפול בצורה יעילה (הרעש מפריע לה וזה לוקח זמן רב). אני מעוניינת לקנות מכשיר משודרג, אבל קצת מבולבלת מההיצע.
אודה על קבלת המלצה או קריטריונים לבחירה,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר אינהלציה - תגובה
ד``ר גיא שטויר13/11/2011גילי שלום
הרשי לי לחלק את שאלתך לשניים:
1. כיצד אנו מעריכים את איכותו של מכשיר אינהלציה
2.מהו מכשיר שאינו מרעיש
על מנת להעריך מכשיר אינהלציה אני צריך לראות את עלון המוצר והמידע הטכני אשר מופיע בו ובן השאר יכלול את ההספק בהרחפת תרופות שונות (משך הזמן), וגודל הטיפות הנוצר.
ככלל הפיקוח על מכשירי האינהלציה בארץ ובעולם, לטעמי, דל, ולא מספק. כתוצאה מכך יש בשוק מגוון רחב של מכשירי אינהלציה חלקם באיכות תת מספקת. איכות מכשיר האינהלציה נקבעת בן השאר לפי גודל הטיפות מאחר ורק טיפות בגודל קטן מ5 מיקרון יגיעו לחלקים העמוקים יחסית של הריאה בעוד שטיפות גדולות יתקעו בדרכי האוויר המרכזיים ובפה.
במלציה, בניגוד לאסטמה הבעייה היא בדרכי האוויר המרכזיות ולכן למכשירי האינהלציה שמוציאים טיפות בגדלים גדולים יחסית (מפעת איכותם הירודה) עשוי להיות יתרון תיאורטי יחסי ובכל מקרה בניגוד לטיפול באסטמה "תפקוד ירוד" שלהם לא צריך לפגוע באיכות הטיפול במלציה.
לגבי הרעש ומהירות הטיפול. מכשירים אולטראסונים נחשבים למכשירים מהירים ושקטים יחסית למכישירי האינהלציה הקונבנציונאלים. בטיפול במלציה כמעט כל מכשיר אולטראסוני יכול לעשות את העבודה היטב.
טווח המחירים נא בן 350 ל4000 ש"ח. במידה ולא תמצאי אנא צרי קשר באמצעים הרשומים בפתיח ואנסה לעזור
ולבסוף, נא לא לשכוח שבמרבית המקרים אין צורך לטפל במלציה אלא בסיבות להחמרה שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניתן להיכנס לקישור
גילי17/01/2012את יכולה ליצור קשר ב[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)