מכשיר אינהלציה - המלצה על קניית מכשיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר אינהלציה - המלצה על קניית מכשיר
    ד``ר גיא שטויר
    13/11/2011

בתי בת ה-5 חודשים מטופלת באינהלציה (בודיקורט+ארוונט) למלציה.
    אני משתמשת במכשיר ישן איטי ורועש משנת 2005 שמקשה על מתן הטיפול בצורה יעילה (הרעש מפריע לה וזה לוקח זמן רב). אני מעוניינת לקנות מכשיר משודרג, אבל קצת מבולבלת מההיצע.

אודה על קבלת המלצה או קריטריונים לבחירה,
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מכשיר אינהלציה - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    13/11/2011

גילי שלום
    הרשי לי לחלק את שאלתך לשניים:
    1. כיצד אנו מעריכים את איכותו של מכשיר אינהלציה
    2.מהו מכשיר שאינו מרעיש
    על מנת להעריך מכשיר אינהלציה אני צריך לראות את עלון המוצר והמידע הטכני אשר מופיע בו ובן השאר יכלול את ההספק בהרחפת תרופות שונות (משך הזמן), וגודל הטיפות הנוצר.
    ככלל הפיקוח על מכשירי האינהלציה בארץ ובעולם, לטעמי, דל, ולא מספק. כתוצאה מכך יש בשוק מגוון רחב של מכשירי אינהלציה חלקם באיכות תת מספקת. איכות מכשיר האינהלציה נקבעת בן השאר לפי גודל הטיפות מאחר ורק טיפות בגודל קטן מ5 מיקרון יגיעו לחלקים העמוקים יחסית של הריאה בעוד שטיפות גדולות יתקעו בדרכי האוויר המרכזיים ובפה.
    במלציה, בניגוד לאסטמה הבעייה היא בדרכי האוויר המרכזיות ולכן למכשירי האינהלציה שמוציאים טיפות בגדלים גדולים יחסית (מפעת איכותם הירודה) עשוי להיות יתרון תיאורטי יחסי ובכל מקרה בניגוד לטיפול באסטמה "תפקוד ירוד" שלהם לא צריך לפגוע באיכות הטיפול במלציה.
    לגבי הרעש ומהירות הטיפול. מכשירים אולטראסונים נחשבים למכשירים מהירים ושקטים יחסית למכישירי האינהלציה הקונבנציונאלים. בטיפול במלציה כמעט כל מכשיר אולטראסוני יכול לעשות את העבודה היטב.
    טווח המחירים נא בן 350 ל4000 ש"ח. במידה ולא תמצאי אנא צרי קשר באמצעים הרשומים בפתיח ואנסה לעזור
    ולבסוף, נא לא לשכוח שבמרבית המקרים אין צורך לטפל במלציה אלא בסיבות להחמרה שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ניתן להיכנס לקישור

גילי
    17/01/2012

את יכולה ליצור קשר ב[email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו